A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 73-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 20.08.2019 15:06
Кількість переглядів: 413

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 20 серпня 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 73-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 73-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про внесення змін в рішення №1252 від 25.01.218 «Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування котельні Голич В.І.».
  3. Про внесення змін в рішення №1251 від 25.01.2018 «Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування прохідної Голич В.І.».
  4. Про погодження у наданні земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Солотвино» Годій Л.С.
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Інденко М.М.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування індивідуального гаража Синичич О.М.
  7. Про розгляд заяви ГО «Відродження Турківщини»
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Дульнявці В.В.
  9. Про розгляд заяви Рубан О.Й.
  10. Про розгляд заяви Вишотравці І.С.
  11. Про розгляд звернення ПрАТ «Львівобленерго».
  12. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Радецькому М.Б.
  13. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0699 в короткострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(нежитлового приміщення торговий павільйон терміном на 5-ть років Вовчик М.М.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Сипливій С.В.
  15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тачалці П.І.
  16. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Годій К.І.
  17. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сенюшкович О.І.
  18. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Гоголевській К.В.
  19. Про затвердження детального плану території земельної ділянки по зміні цільового призначення із категорії земель під будівництво та обслуговування гаража в категорію земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (магазину з офісними приміщеннями) Хащівському Р.Я.
  20. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0700 в короткострокову оренду для обслуговування будівель торгівлі (магазину) терміном на 5-ть років Чепіль О.Я.
  21. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної  ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Кречківському І.Є.
  22. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спору Синичич І.В.
  23. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Максим Н.В.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мусій Х.М.
  25. Про затвердження детального плану території земельної ділянки по зміні цільового призначення із категорії земель під будівництво житлового будинку в категорію земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Мелендевича І.М.

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

  1. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації на реконструкцію даху ДНЗ №2.
  2. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Крупінській Л.М.
  3. Про передачу в постійне користування земельної ділянки для будівництва комплексу автошколи Турківській автомобільній школі ТСО України.
  4. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.
  5. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0704 в короткострокову оренду для обслуговування торгового павільйону терміном на 5-ть років Павлів І.Г.
  6. Про звернення депутатів Турківської міської ради до Президента України та голови Кабінету Міністрів України щодо сприяння прискоренню спрямування коштів субвенції з державного бюджету відповідно до розпорядження КМУ від 10.07.2019 №500-р.
  7. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №605 від 22.09.2016 року «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Турка».
  8. Про уточнення бюджету загального фонду.

 

Для інформації:

  1. Звернення від 27.08.2019 рей.№877 жителів вулиць Д.Галицького, Круг-Городище та Бойківська, щодо недопущення будівництва сміттєпереробного комплексу та збору побітових відходів на території вул.Д.Галицького.

 

 

МЕТЕРІАЛИ СЕСІЇ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень