Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Стерилізація та вакцинація собак!

Дата: 11.10.2019 09:51
Кількість переглядів: 703

Згідно договору 10/19 від 17.04.2019 року Громадською організацією «ЗооКонтроль» (юридична адреса: 61089, Харківська область, м.Харків, вул.Миру,68, ЄДРПОУ 41176770) було надано послуг Турківської міської ради з відлову, транспортування, щеплення, стерилізації/кастрації, кліпсування, післяопераційного утримання з харчуванням та повернення в місце звичного існування безпритульних тварин на території міста.

З 04.10.2019 у місті Турка працювали кінологи та ветеринари громадської організації «ЗооКонтроль». Місто отримало вичерпний комплекс послуг згідного договору. Вушко кожної обробленої собаки було прикрашене помаранчевим кліпсом з написом «Турка».

Спільними зусиллями Турківської міської ради, громадської організації «ЗооКонтроль», ветеринарної служби, та активісті в міста зроблено реальні кроки до попередження випадків сказу у місті та зменшення кількості тварин на вулицях Турки.

Дякуємо координатору громадської організації «ЗооКонтроль» Наталії Зозуля та її колегам, ветеринарам Турківської державної ветлікарні (Ігор Музика, Андрій Яворський) та активній жительці міста (Марія Яворська) за допомогу та підтримку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень