A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 78-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 19.11.2019 16:06
Кількість переглядів: 428

Скликання 78-го чергового засідання

сесії Турківської міської ради

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 28 листопада 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 78-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 78-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмин М.С.
  3. Про розгляд заяви Стець О.І.
  4. Про розгляд заяви Шпак І.Ф.
  5. Про розгляд заяви Костевич М.І.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прик Л.Й.
  7. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625510100:01:015:0156 на категорію для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сипливчак Т.Б.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дульнявці І.М.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості/) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Трусь Л.І.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Трусь Л.І.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Саварин М.Й.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Прик В.І.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Годій Г.Д.
  14. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Круц Е.В.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Бончук О.Б.
  16. Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Раповець М.М.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Раповець Р.М.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Раповець М.М.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Цінкевич В.Т.
  20. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної  ділянки, кадастровий номер 4625510100:01:028:0700 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(магазин) Чепіль О.Я.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Тельвак С.Й.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тельвак С.Й.
  23. Про внесення змін в рішення №1412 від 29.03.2018 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування гаражів Турківській районній раді».
  24. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:028:0699 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (торговий павільйон) Співак М.М.
  25. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування торгового павільйону Кузьмин Г.В.
  26. Про передачу в короткострокову оренду терміном до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:019:0204 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Джерельна,48 «а» Бойко І.М.
  27. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Карплюк І.М.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд Кітраль Ю.В.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд Рубан О.Й
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Гуй В.І.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Марич О.П.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Місько В.В.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Синичич Н.І.
  34. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0658 з категорії земель для будівництва гаража під будівництво та обслуговування  індивідуального житлового будинку по вул.Міцкевича Бабій О.М.

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

35. Про затвердження Правила утримання домашніх тварин на території Турківської міської ради

36. Про підтвердження розпорядження міського голови від 11.11.2019 №73-ОД «Про уточнення бюджетних асигнувань по загальному фонду»

37. Про підтвердження розпорядження міського голови від 22.11.2019 №75-ОД «Про уточнення бюджетних асигнувань по спеціальному фонду (платні послуги)».

38. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 29.08.2019 №2196.

39. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт даху ДНЗ №2 по вул.Середня, 157 м.Турка Львівської області».

40. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт приміщення читального залу Турківської центральної бібліотечної системи по пл.Ринок, 26 м.Турка Львівської області».

41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування дитячого садка №2 Турківській міській раді.

42. Про уточнення коштів спецфонду

43. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 16.06.2011 №319 (Бегей І.В., Бегей М.В., Бегей М.М., Бегей Н.М.)

44. Про уточнення коштів спецфонду (платні послуги)

 

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

 

Для інформації:

 

1. Звіт керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради про роботу виконкому у 2019 році та відвідування членами виконкому засідань виконавчого комітету

2. Лист Львівської обласної державної адміністрації від 04.11.2019 №5/26-7082/0/2-19/5-13 про неможливості проведення службового щодо упередженого відношенню при комісійному розгляді Проекту Турківської міської ради на основі концепту Програми Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020, у зв'язку із звільненням уповноважених осіб ОДА у Спільному моніторинговому комітету Програми транскордонного співробітництва.

3. Лист-відповідь Міністерства розвитку громад та територій (Мінрегіон) від 20.11.2019 №7/36.1/18415-19 про розгляд звернення депутатів Турківської міської ради (рішення №2235 від 26.09.2019) стосовно проблемних питань державної фінансової підтримки проектів транскордонного співробітництва

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень