A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях

Дата: 21.01.2020 12:05
Кількість переглядів: 1064

Оголошення!

 

21 січня 2020 року о 16:00год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

 

Порядок денний:

 

  1. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Горб» Сеньків В.Я.
  2. Про погодження у наданні земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Лаз» Хащівському Р.Я.
  3. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під індивідуального гаража Шиян О.Р.
  4. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під індивідуального гаража Комарницькому О.Е.
  5. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0706 в короткострокову оренду для обслуговування складського приміщення терміном на 5-ть років Григурко Г.В.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дрофич Т.С.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчин О.М.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування індивідуального гаража по вул.Міцкевича,77/21/5«г» Цитрин Р.М.
  9. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план території/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на категорію під будівництво та обслуговування будівель торгівлі (магазин) Нашахаловій Г.І.
  10. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625510100:01:015:0038 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Розлуцькій Л.А.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Яворському І.М.
  12. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Вовчик М.М.
  13. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Співак М.М.
  14. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Чепіль О.Я.
  15. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0717 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій Львівської філії ПАТ «Укртелеком»
  16. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної  ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Беседін С.М.
  17. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бринчак Б.І.
  18. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Гвоздінській О.І.
  19. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Жавко П.В.
  20. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Кропивницькій І.М.
  21. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчин Г.Л.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 4625510100:01:026:0068 для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (під спортивний майданчик) Турківській міській раді.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду кадастровий номер 4625510100:01:028:0720 для будівництва та обслуговування закладів комунального обслуговування (для влаштування відкритого складу для будівельних(сипучих) матеріалів Турківській міській раді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень