A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях

Дата: 17.02.2020 11:43
Кількість переглядів: 365

Оголошення!

 

18 лютого 2020 року о 16:00год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

 

Порядок денний:

  1. Про надання дозволу Львівському обласному центру зайнятості на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування адміністративної будівлі Турківського районного центру зайнятості в м.Турка по вул.Шевченка,2
  2. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Круц В.О.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (рілля) комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Круц А.В.
  4. Про припинення користування земельною ділянкою (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кузьмак І.К.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (рілля) комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Кузьмак М.М.
  6. Про припинення користування земельною ділянкою (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кузьмак І.І.
  7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмак І.І.
  8. Про скасування рішення від 30.11.2017 року №1167 та припинення користування земельною  ділянкою (рілля) для ведення особистого селянського господарства  Тисовським І.В.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (рілля) комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тисовській М.В.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Германович І.О.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Копитчак В.Й.
  12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під індивідуального гаража Сисан М.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок (рілля) комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Бучак Л.В.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування торгового павільйону Маник М.І.
  15. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:028:0704 (м.Турка, пл.Ринок,26«а») для обслуговування торгового павільйону Павлів І.Г.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної  ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі (пилорама) ПП БТФ «Чертур»
  17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Міклюсевич В.В.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прик Д.Т.
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Синичич О.М.
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Турянському Ю.Б.
  21. Про зміну цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0276 із категорії земель під будівництво індивідуального гаража для будівництва та обслуговування будівель  торгівлі (магазину з офісним приміщенням) по вул.Міцкевича,47/1г Хащівському Р.Я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень