A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 85-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 19.02.2020 09:46
Кількість переглядів: 1251

Скликання 85-го чергового засідання

сесії Турківської міської ради

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 27 лютого 2020 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 85-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 85-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського Призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Круц В.О.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Круц А.В.
  4. Про припинення користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кузьмак І.К.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кузьмак М.М.
  6. Про припинення користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кузьмак І.І.
  7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) під будівництво і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кузьмак І.І.
  8. Про скасування рішення №1167 від 30.11.2017 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тисовському І.В.»
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Тисовській М.В.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Германович І.О.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Копитчак В.Й.
  12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови під будівництво індивідуального гаража Сисан М.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Бучак Л.В.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області, житлової та громадської забудови для обслуговування торгового павільйону Маник М.І.
  15. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки земельної ділянки, комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови кадастровий № 4625510100:01:028:0704 для обслуговування торгового павільйону Павлів І.Г.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості)комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для обслуговування нежитлової будівлі (пилорама) ПП БТФ «Чертур»
  17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної  ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Міклюсевич В.В.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прик Д.Т.
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Синичич О.М.
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови  для будівництва індивідуального гаража Турянському Ю.Б.
  21. Про зміну цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0276 із категорії земель для будівництва індивідуального гаража, на категорію  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (магазину з офісним приміщенням) по вул.Міцкевича,47/1г Хащівському Р.Я.
  22. Про зміну цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:012:0032 із категорії земель для ведення особистого селянського господарства, на категорію для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій (для будівництва та обслуговування автомийки) Новосельському І.І.
  23. Про розірвання договору оренди № 13 від 28.12.2004 року на земельну ділянку площею 0,5071га по вул.Міцкевича59«А» для розміщення споруд зв’язку ПАТ «Укртелеком».
  24. Про внесення змін в рішення №2399 від 30.01.2020 року «Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0717 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій Львівської філії ПАТ «Укртелеком».
  25. Про звернення до Президента України В.Зеленського, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо вимог та настанов у впровадженні земельної реформи в Україні.

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

 

26. Про зміну цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0106 із категорії земель для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування(котельні) на для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (магазин-склад) Комарницькому Е.О.

27. Про затвердження Програми забезпечення вручення фізичним особам податкових повідомлень рішень на сплату майнових податків.

28. Про затвердження Програми розвитку футболу та зокрема підтримки ФК «Карпати» Турка для участі в чемпіонаті області з футболу на 2020 рік.

29. Про підтвердження розпорядження міського голови від 18.02.2020 №13-ОД «Про уточнення бюджетних асигнувань по загальному фонду».

30. Про безоплатне прийняття пам’ятника Тараса Шевченка з спільної власності територіальних громад Турківського району в особі Турківської районної ради в комунальну власність Турківської міської громади в особі Турківської міської ради.

31. Про уточнення коштів загального фонду.

32. Про уточнення коштів загального фонду.

33. Про внесення змін до складу тендерного комітету Турківської міської ради.

34. Про надання згоди на дострокове розірвання договору оренди №30 від 01.08.2016 року нежитлового приміщення в м.Турка по вул.С.Стрільців,23 укладеного між Турківською міською радою та Старосамбірським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України у Львівській області.

35. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного освітлення по вул.Зелена в м.Турка Турківського району Львівської області»

36. Про уточнення коштів залишку загального фонду

37. Про уточнення коштів залишку спеціального фонду (бюджет розвитку)

38. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Громик Р.Р.

 

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

 

Для інформації:

  1. Лист Міністерства фінансів України від 09.01.2020 №05220-02-10/482 щодо фінансування об’єктів та заходів, передбачених розпорядженням КМУ від 10.07.2019 №500-р.
  2. До 1 квітня 2020 року необхідно задекларувати дані про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень