A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 89-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 19.05.2020 16:18
Кількість переглядів: 762

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 28 травня 2020 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 89-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

 

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 89-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Коцур Л.М.
  3. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Горб» Сеньків В.Я.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сеньків В.Я.
  5. Про розгляд листа Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (Ільницькій О.С.)
  6. Про розгляд листа Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (Євчак І.В., Євчак М.Ю.)
  7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови під будівництво індивідуального гаража Данчишак О.Ф.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькому Й.М.
  9. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови під будівництво індивідуального гаража Копитчак І.І.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сіданич О.І.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Титар І.І.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пазюк М.І.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дульнявка О.І.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Дульнявці О.І.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Козлятніковій Н.І.
  16. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:026:0025 із категорії земель для ведення особистого селянського господарства в категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гут І.Я.
  17. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Малетич О.Л.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хабаль Є.І.
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для  будівництва індивідуального гаража Тисовському І.В.
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Федаш А.І.
  21. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Ціко Ю.В.
  22. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення садівництва Москаль Б.І.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд Круц А.В.
  24. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0679 з категорії земель для будівництва гаража під будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку в м.Турка по майд.Т.Шевченка,1Г Макар М.М.
  25. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Маркович Л.В.
  26. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бабич С.М.
  27. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прик Л.Й.
  28. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Павлів І.Г.

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

 

Для інформації:

  1. Лист Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 30.03.2020 №2852-06/21440-06, щодо розгляду рішення сесії міської ради №2450 від 27.02.2020 «Про звернення до Президента України В.Зеленського, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо вимог та настанов у впровадженні земельної реформи в Україні».

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень