Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 91-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 21.07.2020 17:58
Кількість переглядів: 1015

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 30 липня 2020 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 91-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

 

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 91-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд заяви Момоход І.В.
  3. Про затвердження містобудівної документації (детальний план території) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку земельної ділянки кварталу забудови під будівництво та обслуговування індивідуальних житлових будинків в м.Турка, вул.Травнева, Турківського району Львівської області
  4. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Смиш Г.М.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Смиш С.І.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Смиш С.І.
  7. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Мельник О.В.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мельник В.О.
  9. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Попівняк О.В.
  10. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності для будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Теслюк А.В.
  11. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Різак М.М.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Різак В.М.
  13. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Копитчак М.М.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Копитчак М.М.
  15. Про внесення змін в рішення №2392 від 30.01.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування індивідуального гаража по вул.Міцкевича,77/21/5«г» Цитрин Р.М.»
  16. Про погодження у наданні земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Баб’ять» Хащівській Н.С.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Полянчин О.Б.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пазюк С.Р.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Гутяк Р.Р.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Бойко М.В.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Леневич Ю.М.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Горшкову О.А.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Лемець О.М.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Сисан М.М.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва  житлового будинку господарських будівель та споруд Шулик Р.І.
  26. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Місько О.М.
  27. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Гуй В.І.
  28. Про припинення права користування земельними ділянками комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля)для ведення особистого селянського господарства Фірич П.С.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Пазюк О.І.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень