A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звернення до Верховної Ради України щодо легалізації грального бізнесу

Дата: 04.08.2020 12:35
Кількість переглядів: 580

Ми, депутати Турківської міської ради, звертаємось до депутатів Верховної Ради України, яким громади делегували свої повноваження для вирішення суспільних проблем через законотворчу роботу.

Саме такою суспільно важливою проблемою є легалізація грального бізнесу в Україні у вигляді, що може призвести до соціальної напруги та зубожіння українських родин.

Переважна більшість осіб, які програють гроші в залах ігрових автоматів – це люди із невеликими статками, які з надією покращити своє матеріальне становище, виносять з дому останнє та програють все в ігрових залах. Тож анонсовані мільярди, які може отримати державний бюджет – це гроші з кишень тисяч родин, які стали заручниками залежності своїх рідних.

Врешті, скільки ж мають програти українці, щоб державний бюджет отримав ці мільярди, про які говорять ініціатори законопроекту?

Не секрет, що заклади з гральними автоматами впливають на підвищення рівня злочинності в містах та селах, а сама гральна залежність призводить до руйнування родин, психологічних розладів, а подекуди - навіть самогубств.

Тож ми хочемо запитати, кого цей закон робить щасливим та яку користь він принесе суспільству?

Тому, звертаємось до народних депутатів України не вводити в дію Закон України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» та підтримати проект постанови Верховної ради про його відміну.

Натомість пропонуємо розробити новий законопроект, який би надав право місцевим громадам самостійно визначати, чи потрібні гральні заклади у їхніх містах та селах. 

 

Затверджене рішенням

91 сесії міської ради 7 скликання

від 30.07.2020 №2608

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень