A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 62-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 20.02.2019 16:04
Кількість переглядів: 514

Скликання 62-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 19.02.2019 року - 28 лютого 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 62-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 62-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд заяви Каличин М.В.
  3. Про розгляд заяви Рибака О.В.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Кропивницькій І.М.
  5. Про розгляд заяви Сливар Р.С.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Гав’як Р.І.
  7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Гайгель С.М.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Карплюк І.М.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Міклюсевич В.В.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Тисовському І.О.
  11. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку  господарських будівель та споруд Яворському М.І.
  12. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з будівництва гаража під будівництво житлового будинку Бабій О.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації/ детальний план території/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для обслуговування та будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд на категорію під будівництво та обслуговування будівель торгівлі Кузей Г.І.
  14. Про  надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки  комунальної земельної ділянки, кадастровий  № 4625510100:01:028:0667 для обслуговування магазину Козловській Л.І.
  15. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0672 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для обслуговування нежитлової будівлі ПАТ «Агросервіс»
  16. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських  будівель та споруд  Полянському Р.М.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства  Макарик І.Є.
  18. Про розгляд заяви ПАТ «Укртелеком» Львівська філія.
  19. Про скасування рішення №1882 від31.01.2019 року «Про виявлення землевласників та користувачів, які  ліквідовані та не використовують земельні ділянки, не мають документів, що посвідчують право користування  земельною ділянкою на території м.Турка та вилучення земельних ділянок».

Питання що пропонуються добавити з голосу:

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Брящей Д.І.

21. Про внесення змін до рішення від 22.02.2018 №1350 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Маркович Л.В.»

22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Войтусік Н.С.

23. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Яворському М.В.

24. Про відведення земельної ділянки по вул.Травнева орієнтованою площею 5га до земель запасу Турківської міської ради.

25. Про затвердження концепції генерального плану м.Турка.

26. Про звернення депутатів Турківської міської ради до Прем’єр-міністра, Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України щодо зарахування до загального фонду бюджету міста частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального у першому півріччі 2019 року.

27. Про затвердження Програми утримання та ремонту комунальних доріг м.Турка на 2019-2020 роки.

28. Про затвердження Програми благоустрою м.Турка на 2019-2020 роки.

29. Про затвердження міської комплексної Програми «Дошкільна освіта» на 2019 рік.

30. Про перекидку коштів загального фонду.

31. Про уточнення коштів загального фонду.

32. Про уточнення коштів загального фонду.

33. Про уточнення коштів загального фонду.

34. Про фінансування за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі) м.Турка у 2019 році проекту «Над Стриєм».

35. Про уточнення коштів загального фонду.

36. Про розгляд заяви жителів вул.Л.Українки, щодо забезпечення проведення вуличного освітлення.

37. Про уточнення коштів спеціального фонду (власні надходження).

38. Про належне оприлюднення інформації Турківської міської ради.

39. Про уточнення коштів загального фонду.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень