A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 45-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 16.01.2018 16:55
Кількість переглядів: 529

Скликання 45-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 16.01.2018 року - 25 січня 2018 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 45-те чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про укладання договорів про оплату за використання земельних ділянок на умовах оренди до одного року з юридичними та фізичними особами
  2. Про заключення додаткових угод до договорів оренди з  юридичними та фізичними особами на земельні ділянки які передані  в оренду терміном на 5-ть, 10-ть та 49 років
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування столярного цеху Голич В.І.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування прохідної Голич В.І.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування котельні Голич В.І.
  6. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації/ детальний план території/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію під будівництво та обслуговування магазину по вул. Круг-Городище Будзінському В.М.
  7. Про розгляд заяви Стацик М.І.
  8. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Полянською І.Я.
  9. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку комунальної  власності  під будівництво  житлового будинку господарських будівель і споруд  Полянському Р.М.
  10. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Піцун А.Д.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Піцун Р.А.
  12. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:014:0028 в короткострокову оренду терміном на 49-ть років для обслуговування  АЗС ПАТ «Концерн Галнафтогаз»
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування  торгового павільйону Павлів І.Г.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Миськів М.І.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мельник М.С.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Максим Н.В.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмак О.М.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Кожухаренко І.В.
  19. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Пастернак Л.І.
  20. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Сенюзі Тетяні Олександрівні.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

Питання що пропонуються добавити з голосу:

21. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 45-ї чергової сесії 7 скликання

22. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №8 від 12.11.2015 року

23. Про внесення змін до регламенту Турківської міської ради

24. Про наслідки позапланової ревізії фінансово-господарської діяльності Турківської міської ради за період з 01.01.2015 по 31.12.2016

25. Про виконання бюджету міської ради за   2017 рік

26. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради від 21.12.2017 №1242 «Про бюджет Турківської міської ради на 2018 рік»

27. Про уточнення бюджету загального фонду

28. Про внесення змін до рішення сесії від 21.12.2017 року №1237 «Про встановлення плати для батьків або осіб які їх замінюють за перебування дітей в комунальних  дошкільних навчальних закладах міської ради»

29. Про співфінансування проектів

30. Про виділення фінансової підтримки КП «Турківське ЖКУ»

31. Про передачу сміттєвоза КАМАЗ 43106 в тимчасове користування КП «Турківське житлово-комунальне управління»

32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Баган Т.М.

33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Місько М.М.

34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Чех С.О.

35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Ковальчик О.Я.

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Сурмай І.С.

37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Ільницькому Е.Я.

38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Питчак С.М.

39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Тисовському І.В.

40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Габрикевич В.М.

41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Писанчин А.І.

42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Курус О.В.

43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Сащину М.М.

44. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Сащину І.М.

45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Хмельницькому Д.М.

46. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Кулаєву О.І.

47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Круц І.В.

48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Кричківському І.М.

49. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Гав’як Т.І.

50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Жмурику М.М.

51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Іжику П.В.

52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Тацишин Б.М.

53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Ціко Ю.В.

54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Даниляку В.В.

55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Кузьмак М.Т.

56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Мельник С.І.

57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Кітраль Ю.В.

58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Турянському Ю.Б.

59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Строменко С.В.

60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Періг В.М.

61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Доній С.І.

62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Пузич Р.Д.

63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Синяк М.М.

64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Марич В.М.

65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража Дністрянському В.В.

66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Стацику М.І.

67. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Лило Р.В.

68. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт даху та утеплення фасаду будівлі Турківської центральної районної бібліотеки для дітей, за адресою місто Турка площа Ринок, 1»

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ

Для інформації:

1.

Лист комітету з питань правової політики та правосуддя Верховної Ради України №04-29/14-3103 від 27.12.2017 року щодо проекту Виборчого кодексу України

2.

Декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру

3.

Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів

4.

Щиро вітаємо січневих іменинників (Когут Геннадій Йосипович, Матківська Світлана Романівна,  Білинський Василь Іванович, Федаш Микола Михайлович)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень