A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 94-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 15.09.2020 12:12
Кількість переглядів: 333

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 24 вересня 2020 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 94-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

 

  1. Про внесення змін в рішення сесії №2634 від 27.08.2020 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дульнявці О.І.»
  2. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Коробову К.Ф.
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Паращич О.О.
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пазюк М.С.
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мельник О.В.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для обслуговування індивідуального гаража Коробовій Л.В.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ворон Г.І.
  8. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Миньо Я.С.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Миньо А.Я.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Репецькій Г.О.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Паращич О.О.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Куцик І.А.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мирович В.С.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Боберському П.Ф.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Іжик А.В.
  16. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Горшковою А.С.
  17. Про внесення змін в рішення сесії №2583 від 30.07.2020 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Горшкову О.А.»
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Славич Ю.В.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Іваник В.В.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кузьмак М.І.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кравчук І.В.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Доній С.І.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Писанчин О.М.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Марків М.М.
  25. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області для ведення садівництва Криванчик М.С.
  26. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Різак В.М.
  27. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Доній С.І.
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Чаркіній О.В.
  29. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області для ведення садівництва Вишотравці І.С.
  30. Про передачу безоплатно в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Криванчик М.С.
  31. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення ділянки кадастровий номер 4625510100:01:015:0159 з категорії земель для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд на категорію для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (магазин) в м.Турка по вул.І.Франка Нашахаловій Г.І.
  32. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Баган Т.М.

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Бедрійчук А.В.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Боберському С.Ф.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Гориль І.М.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Іщенко Д.А.
  5. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0743 в короткострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі терміном на 5-ть років Маркович В.І.
  6. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Періг В.М.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Притулі Р.Р.
  8. Про внесення змін в рішення №2630  від 27.08.2020р Сас Б.І.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Тхір М.М.
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Цитрин Р.М.
  11. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності Турківської міської ради,Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Юсипович Л.Б.
  12. Про участь в конкурсному відборі проєктів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за кошти ЄС
  13. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради від 17 грудня 2020 року № 2344 «Про затвердження штатних розписів працівників апарату Турківської міської ради та працівників по благоустрою міста Турка, які фінансуються із міського бюджету »
  14. Про затвердження Програми забезпечення участі Турківської міської ради в Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку” на 2020-2022 роки
  15. Про уточнення коштів загального фонду
  16. Про внесення змін в рішення №1840 від 20.12.2018 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під міський парк по вул.С.Стрільців Турківській міській раді»
  17. Про внесення змін в рішення №2472 від 07.05.2020 року «Про утворення нової штатної одиниці та затвердження штатного розпису працівників Комунального підприємства «Турківське житлово-комунальне управління» у новій редакції»
  18. Про внесення змін в  рішення №2492 від 28.05.2020р
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Пицюр В.М.

Матеріали сесії

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень