Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Вітання міського голови Геннадія Когута з Днем захисника України

Дата: 13.10.2020 19:33
Кількість переглядів: 512

14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, ми вітаємо усіх тих, хто своєю доблестю, силою та відвагою доводить, що ми дійсно є нащадками славного козацького роду!

Це свято мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг, патріотичного духу Українського народу. Це також день пам'яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання захисника України – всіх, хто піднявся на захист територіальної цілісності нашої держави, ставши до лав добровольців, військових підрозділів та волонтерських організацій.

На жаль, далеко не всі повертаються додому, до нашого бойківського краю. Схиляємося перед пам’яттю полеглих, а живим маємо забезпечити постійну й гідну підтримку.

Бажаю вам, дорогі захисники, міцного здоров'я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Нехай усмішки близьких зігрівають вам душу. Нехай ваші родини і нашу країну оберігає Господь!


Слава Україні!

З повагою,
Турківський міський голова
Геннадій Когут

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень