A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

РЕЗУЛЬТАТИ ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ 95-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ТУРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.10.2020 16:53
Кількість переглядів: 506

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 95-ї чергової сесії 7 скликання..
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Мирович В.С.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Іщенко Д.А.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Синичич Р.В.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Стебівці Т.О.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Стебівці П.М.
  7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Іжик А.В.
  8. Про внесення змін в рішення №2524 від 25.06.2020 року Комарницькому М.М.
  9. Про розгляд заяви Дребот Ю.І.
  10. Про розгляд заяви Галич М.М.
  11. Про розгляд заяви Роль Р.Б.
  12. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Годованець Р.В.
  13. Про припинення права користування земельними ділянками комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Горбовим С.І.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Горбовому М.В.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Горбовому М.В.
  16. Про погодження у наданні земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Під кар’єром» Хабаль І.О.
  17. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625510100:01:016:0065 на категорію під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Цолиган І.В.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Славич І.М.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Черчович А.Г.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Копач Л.Й.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хащівському Ю.Я.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Якубович М.М.
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Спурзі К.Т.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Созанській С.П.
  25. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0743 в короткострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі терміном на 5-ть років Маркович В.І.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сеничич М.В.
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дульнявці О.Р.
  28. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Гірник Б.С.
  29. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Григурко Г.В.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Данчишак О.Ф.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Стець О.І.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Бойко О.І.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Сас Б.І.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Галич М.В.
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Ладиці Г.М.
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмак І.І.
  37. Про зміну цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:026:0025 із категорії земель для ведення особистого селянського господарства, на категорію для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Гут І.Я.
  38. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:007:0028 із категорії земель для ведення особистого селянського господарства в категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Білинському В.І.
  39. Про затвердження зміни конфігурації земельної ділянки площею 0,1000га кадастровий номер 4625510100:01:028:0126 в м.Турка По вул.Л.Українки,34«а» Галац Г.В.
  40. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Козлятніковій Н.І.
  41. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності  Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Місько М.М.
  42. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Німців О.П.
  43. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчин П.О.
  44. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної  ділянки комунальної власності Турківської міської ради,Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Тельвак С.Й.
  45. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Синяк М.М.
  46. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Білинському Р.О.
  47. Про зміну цільового використання земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель та споруд Макар М.М.
  48. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькій Л.П.
  49. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Криванчик М.С.
  50. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Танчин Л.М.
  51. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пуравець І.О.
  52. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Музиці І.І.
  53. Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові м.Турка Когуту Г.Й.
  54. Про уточнення коштів загального фонду та підтвердження розпорядження голови № 72-ОД від 22.10.2020
  55. Про уточнення коштів загального фонду та  підтвердження розпорядження голови № 70-ОД від 15.10.2020
  56. Про підтвердження розпорядження міського голови від 05.10.2020 №69-ОД «Про уточнення коштів спеціального фонду (бюджет розвитку)»
  57. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Комплексна система відеонагляду міста Турка «Безпечне місто Турка»»
  58. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Возняк В.М.
  59. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Комарницькій М.М.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування магазину Маник М.І.
  61. Про внесення змін в рішення№2650від 24.09.2020р. Коробову К.Ф.
  62. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Даниляк М.Ю.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Притулі Р.Р.
  64. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і спору Кузьо О.В.
  65. Про внесення доповнень до рішення від 24.03.2020 №2467 «Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Турківської міської ради на 2020 рік»
  66. Про затвердження детального плану території Земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0562 під будівництво та обслуговування магазину  по вул.Міцкевича,14«а» Хацьор С.К.
  67. Про уточнення бюджету спеціального фонду.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень