A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 08:22
Кількість переглядів: 319

7 грудня – професійне свято працівників органів місцевого самоврядування, відзначається 7 грудня, згідно з Указом Президента № 1250/2000 від 25 листопада 2000 року.
Шановні керівники та депутати місцевої ради, працівники органів місцевого самоврядування  Турківської громади.
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.
Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.
День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади,  депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми,  дбають про розквіт і зростання міста і сільських громад.
Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців нашої громади, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.
Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують Ваші виборці та інші мешканці громади.
Тому бажаю Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я,  щастя,  родинного благополуччя та здійснення  всіх Ваших життєвих планів та задумів!

Міський голова
Ярослав Паращич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень