A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Реабілітація для учасників АТО (ООС)

Дата: 29.12.2020 16:43
Кількість переглядів: 324

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує, що відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (із змінами ), затвердженого постановою правління Фонду від 13.07.2017 № 39, особи, що брали безпосередню участь в антитерористичній операції (далі – учасники АТО/ООС), мають право один раз після демобілізації, за наявності відповідних медичних показань на лікування (у супроводі членів сім’ї - чоловік/дружина, неповнолітні діти) в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за профілем медико-психологічна реабілітація.

Учасники АТО (ООС) мають бути застрахованими особами, тобто, особами, за яких роботодавець сплачує єдиний соціальний внесок (ЄСВ), або ж особа самостійно сплачує за себе ЄСВ. Учасник АТО (ООС) самостійно обирає санаторно–курортний заклад.

Термін лікування в реабілітаційному відділенні визначається лікуючим лікарем, або ЛКК і становить не більше 24 днів. На час перебування застрахованої особи – учасника АТО (ООС) у санаторно–курортному закладі надається листок непрацездатності. Всі витрати за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб – учасників АТО (ООС) та членів їх сімей забезпечує Фонд соціального страхування України.

Шановні учасники АТО (ООС), якщо Ви не байдужі до свого здоров’я і бажаєте пройти курс лікування у реабілітаційному відділенні санаторно–курортного закладу, то більш детальну інформацію можна отримати за телефонами:

(238)21-4-91, 21-4-43, 21-3-67 - м. Старий Самбір;

(269) 3-21-42 м. Турка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень