A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 5-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 20.01.2021 14:50
Кількість переглядів: 369

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 28 січня 2021 року о 10:00 годині в залі засідань ради (м.Турка, пл.Ринок,26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 5-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

У зв’язку із запровадженими протиепідемічними заходами на території Турківської міської ради, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, пленарне засідання міської ради провести за відсутності представників громадськості, виключно у складі міського голови, депутатів міської ради, доповідачів, старост та керівників відділів.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 5-ї чергової сесії 8 скликання.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Куцак Ю.М.
  3. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Марич І.І.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Марич І.І.
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчин Г.Л.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Миськів О.М.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському М.В.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Місько І.М.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі Комарницькому М.М.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Хащівському С.В.
  11. Про внесення змін в рішення Турківської міської ради №2303 від 26.08.2014 року Рогач О.З.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Микуляк Г.Ф.
  13. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0760 в короткострокову оренду терміном на 5-ть років для розміщення та обслуговування інших будівель громадської забудови (нежитлові будівлі-пилорама) ПП БТФ «Чертур».
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гайдучак В.М.
  15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Гайдучак В.М.
  16. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Галац Г.В.
  17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Галич З.З.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Германович І.О.
  19. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кожушко С.С.
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Колясі Г.Г.
  21. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Колясі М.С.
  22. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кречківському М.М.
  23. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Куцик І.А.
  24. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Лимар М.П.
  25. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Матківській О.В.
  26. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Розлуцькій К.Д.
  27. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Саварин М.Й.
  28. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сакалю М.І.
  29. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сас В.Й.
  30. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сисан С.В.
  31. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хомик А.І.
  32. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хомик М.А.
  33. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькій В.І.
  34. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Блажівській С.Й.
  35. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Боринець О.М.
  36. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ярошович Н.В.

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

37.Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бринь С.Б.

38.Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Годій М.М.

39.Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Круц А.В.

40.Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Саварин М.Й.

41.Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сасик Л.І.

42.Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хавер Н.С.

43.Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хомик І.А.

44.Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькій О.М.

45.Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькій Т.М.

46.Про зміну найменування та затвердження статуту Вовченського закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

47.Про зміну найменування та затвердження статуту Дністрик-Дубівської початкової школи Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

48.Про зміну найменування та затвердження статуту Жукотинського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступеня Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

49.Про зміну найменування та затвердження статуту Завадівської гімназії ім.Івана Сакаля Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

50.Про зміну найменування та затвердження статуту Ільник-Закіпчанської початкової школи Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

51.Про зміну найменування та затвердження статуту Ільницького закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

52.Про зміну найменування та затвердження статуту Ісаївської гімназії Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

53.Про зміну найменування та затвердження статуту Лімнянського закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів ім.Романа Мотичака Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

54.Про зміну найменування та затвердження статуту Лосинецької гімназія Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

55.Про зміну найменування та затвердження статуту Мельничненського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступеня Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

56.Про зміну найменування та затвердження статуту Присліпського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступеня Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

57.Про зміну найменування та затвердження статуту Радицького закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступеня Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

58.Про зміну найменування та затвердження статуту Розлуцької гімназії Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

59.Про зміну найменування та затвердження статуту Турківського закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

60.Про зміну найменування та затвердження статуту Турківської гімназії №2 Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

61.Про зміну найменування та затвердження статуту Турківського закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів №1 Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

62.Про зміну найменування та затвердження статуту Турківської гімназії №1 ім.О.Ільницького Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

63.Про зміну найменування та затвердження статуту Шум’яцького закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступеня Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

64.Про зміну найменування та затвердження статуту Хащівського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступеня Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

65.Про зміну найменування та затвердження статуту Явірського закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

66.Про зміну найменування та затвердження статуту Ясеницького закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

67.Про зміну найменування та затвердження статуту студії  радіомовлення «Карпатський гомін»

68.Про зміну найменування та затвердження статуту Турківського народного музею «Бойківщина»

69.Про зміну найменування та затвердження статуту комунальної установи «Турківський інклюзивно-ресурсний центр» Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

70.Про зміну найменування та затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Турківський  центр первинної медико – санітарної допомоги» Турківської міської ради

71.Про зміну найменування та затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Турківська центральна міська лікарня» Турківської міської ради

72.Про зміну найменування та затвердження статуту Турківського міського народного дому Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області

73.Про зміну найменування та затвердження статуту Будинку дитячої та юнацької творчості Турківської міської ради Самбірського району Львівської області

74.Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти Турківської міської ради на 2021 рік

75.Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 №85 «Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету»

76.Про затвердження методики розрахунків відшкодування вартості спожитих енергоносіїв та комунальних послуг суб’єктами господарювання при наданні ними послуг харчування учнів у закладах освіти Турківської міської ради

77.Про використання коштів на паливні матеріали, закладені в бюджеті міської ради на 2021 рік, для власного автомобіля міського голови марки Volkswagen CADDY реєстраційний номер ВС4265ЕС який використовується в службових цілях»

78.Про звільнення орендарів від орендної плати за користування комунальним майном

79.Про внесення змін до рішення від 27.11.2020 №35 «Про затвердження Плану заходів з реорганізації сільських рад, форми передавального акту та акту приймання-передачі документів»

80.Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та підтримки комунального підприємства «Турківське житлово-комунальне управління»

81.Про реєстрацію депутатської фракції політичної партії «Європейська Солідарність»

82.Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду без проведення аукціону

 

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень