A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Привітання міського голови з Стрітенням Господнім

Дата: 15.02.2021 08:18
Кількість переглядів: 638

Щиро вітаю усіх вас з великим християнським святом Стрітення Господнє!

У цей день ми вшановуємо визначну подію, коли маленького Ісуса Христа вперше принесли до Божого Храму на 40-й день після народження. Маленького Христа зустріли праведні Симеон та Анна.

Для кожного християнина сьогоднішнє свято символізує зустріч зі Словом Божим. Ми називаємо Стрітення Господнє також святом Божого Світла, яке несе людям правильні цінності, віру і любов.

Цього дня ми пригадуємо, що для гармонійного розвитку кожна людина має знаходити час на духовний розвиток. Саме духовні та моральні орієнтири дають нам змогу у будь-якій ситуації визначати, де добро, а де зло, дозволяють уникати прикрих помилок та обирати правильний шлях.

Ми також укріплюємося у переконанні в тому, що кожна успішна справа у нашому житті потребує, у першу чергу, добрих цінностей і віри. Саме віра є дороговказом тоді, коли ми не бачимо успішного завершення праці чи боротьби, але знаємо, що робимо правильну справу. Саме так перші християни, маючи лише віру та надію, доносили Слово Боже до суспільства, щоб змінити його і зробити кращим.

Стрітення Господнє є провісником перемоги, бо символізує рух правильним шляхом у правильному напрямку. Тож нехай і сьогодні свято Стрітення Господнього нагадує нам про правильні основи, буде тим духовним орієнтиром. Нехай на наш бойківський край та Україну прийде мир та зійде Божа Благодать!

З нами Бог і Україна! А наша віра допоможе здолати незгоди сьогодення і майбутнього. Дасть там єдність і суспільну згоду. Приведе нас до заможної та сильної України.

 

 

 

Міський голова

Паращич Я.Я.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень