A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця

Дата: 14.03.2021 09:56
Кількість переглядів: 421

Шановні добровольці, захисники України!

14 березня ми відзначаємо День добровольця – свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у будь-який момент стати на захист своєї країни, рідних і близьких. Саме цього дня  2014 року, добровольці з Самооборони Майдану прибули на полігон у селище Нові Петрівці під Києвом для проходження військової підготовки. Так, було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії.

Тисячі звичайних українських громадян, патріотів, кинувши власні справи і рушивши з барикад на Майдані Незалежності, змогли згуртуватися в добровольчі батальйони  та  у складний і трагічний для України час, коли агресор ступив на нашу землю, першими стали на її захист. Ті виклики, які постали перед Україною, народили нове покоління Героїв, які проявляючи неабияку мужність, відвагу, героїзм, жертовність та демонструючи незламність духу, сьогодні на Сході України продовжують виборювати майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя цілі покоління патріотів України. Сьогодні, схиливши голови, згадуємо і тих, хто віддав своє життя в боротьбі за українську землю. 

Шановні добровольці, захисники України, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця! Нехай Господь оберігає Вас, дарує силу і наснагу для боротьби за свободу і неподільність нашої держави. Мирного неба, добробуту, витримки та  стійкості духу у благородній справі вірного служіння українському народові. Нехай любов до Батьківщини та  людська шана надихають Вас на нові звершення в ім’я захисту незалежної України!

Слава Україні!

Героям Слава!

Міський голова
Паращич Я.Я.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень