A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 10-го чергового засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання

Дата: 15.03.2021 17:19
Кількість переглядів: 479

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 25.03.2021 року о 12:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.С.Стрільців,62 зал засідань, ІІІ поверх) скликається 10-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 10-ї чергової сесії 8 скликання.
  2. Про розгляд заяви Киричка Р.І. (с.Вовче)
  3. Про розгляд заяви Воронов О.В. (с.Вовче)
  4. Про розгляд заяви Шабатури А.Ф. (с.Вовче)
  5. Про розгляд заяви Кирди Н.В. (с.Ісаї)
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Бущак А.А.
  7. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Галишин Г.М.  (с.Ісаї)
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Клонцак С.І. (с.Ісаї)
  9. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Мазник Г.М. (с.Лосинець)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Раповець Б.М. (с.Лосинець)
  11. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Попівняк О.В.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кречківській Л.О.
  13. Про припинення користування земельною ділянкою для обслуговування адмінбудинку Турківського районного територіального   центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг)
  14. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку площею 4,7491га кадастровий номер 4625582900:01:007:0100 для обслуговування будівель лікарні КНП «Турківська центральна міська лікарня»
  15. Про погодження у наданні земельної ділянки за межами с.Ісаї для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТзОВ «Лайфселл» (с.Ісаї)
  16. Про погодження виділення земельної ділянки за межами с.Шум’яч для ведення садівництва Сасик Л.І. (с.Шум’яч)
  17. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625510100:01:014:0123 на категорію під будівництво і обслуговування автомийки Ільницькому О.М.
  18. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0359 в короткострокову оренду для обслуговування нежитлової будівлі терміном на 5-ть років Дубравському А.В.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для сінокосіння та випасання худоби Удовиченко П.В. (с.Явора)
  20. Про продовження терміну дії договору оренди до 5 років земельної ділянки площею 0,06960га кадастровий номер 4625586900:01:028:0074 для обслуговування  індивідуальних гаражів в м.Турка ,вул.Міцкевича,77/21 Самбірського району Львівської області Гунчак М.В.
  21. Про продовження терміну дії договору оренди Явірському споживчому товариству до 49 років земельної ділянки площею 0,0160га кадастровий номер 4625586900:01:009:0060 для обслуговування нежитлового приміщення магазин в с.Розлуч Самбірського району Львівської області (с.Розлуч)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Писанчин С.З.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Мазнику В.І. (с.Розлуч)
  24. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0700 під будівництво та обслуговування магазину в м.Турка по майд.Т.Шевченка,24«в»/2 Чепіль О.Я.
  25. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення ділянки кадастровий номер 4625510100:01:006:0124 з будівництва та обслуговування гаража під будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка по вул.С.Стрільців,214/1«г» Семенкову В.В.
  26. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:016:0065 із категорії земель для ведення особистого селянського господарства в категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Цолиган І.В.
  27. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Буричу І.Ф. (с.Присліп)
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бучак Л.В.
  29. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Гошівській Н.М. (с.Явора)
  30. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Дульнявці І.М.
  31. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Дяківничу С.М. (с.Закіпці)
  32. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Копитчак І.Я.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0682 по зміні цільового призначення для будівництва гаража на категорію для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (мала архітектурна форма) Лепіш Г.І.
  34. Про передачу у постійне користування відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради земельних ділянок для обслуговування будівель та споруд Лімнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Романа Мотичака Турківської міської ради Самбірського району Львівської області
  35. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Макарик М.М. (с.Завадівка)
  36. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сокирко Р.М. (с.Стоділка)
  37. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хащівському Ю.Я.
  38. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Шайнога Л.М. (с.Явора)
  39. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ігошевій М.Г. (с.Лосинець)
  40. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькому М.Г. (с.Лосинець)
  41. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Ільницькому Е.Я.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

 

ПИТАННЯ, ЩО ПРОПОНУЮТЬСЯ ДОБАВИТИ З ГОЛОСУ:

 

  1. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку комунальної  власності  для встановлення малих архітектурних фор по вул.Міцкевича
  2. Про звернення до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А., депутата Верховної ради України Лопушанського А.Я., голови Львівської обласної державної адміністрації Козицького М.З., голови Львівської обласної ради Гримак І.Я., депутата Львівської обласної ради Дзюдзя М.С., голови Самбірської районної державної адміністрації Ільчишина І.І., голови Самбірської районної ради Кімака В.В. щодо будівництва дороги Турка-Лопушанка
  3. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти Турківської міської ради на 2021 рік
  4. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт автомобільного моста в с.Присліп, Самбірського району, Львівської області»
  5. Про внесення зміни до рішення від 24.12.2020 №59 «Про затвердження Програми забезпечення проведення призову на військову службу до лав Збройних сил України у 2021 році»
  6. Про уточнення залишків загального фонду отреба у поточному  ремонті дороги загального користування Турка – Лопушанка – 1 млн.грн.)
  7. Про уточнення залишків загального фонду (Розподіл державної субвенції)
  8. Про усунення порушень за результатами експертизи рішення 2 сесії 8 скликання №86 від 24.12.2020 року «Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік 13585000000»
  9. Про уточнення коштів по спеціальному фонду (Придбання комп’ютерної техніки для фінансового відділу – 20,00 тис.грн.)
  10. Про уточнення коштів по загальному фонді (Кошти на придбання щебню гранітного – 1,0 млн.грн.)
  11. Про уточнення коштів по загальному фонді (Видатки за позовом Квасниці М.П.-5,0 тис.грн.)
  12. Про внесення змін до бюджету Турківської міської ради на 2021рік по загальному фонду
  13. Про затвердження Програми щодо забезпечення наркотичними засобами  онкохворих пацієнтів  на 2021 рік (Місцевий бюджет - 49,00 тис.грн.)
  14. Про затвердження Програми створення і використання Турківського міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на 2021-2025 роки
  15. Про розгляд звернення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Турківської міської ради»
  16. Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання від 24.12.2020 № 62 «Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Турківській міській раді на 2021-2023 роки»
  17. Про ліквідацію сільських виборчих комісій
  18. Про внесення доповнень до рішення від 28.01.2021 №247 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду без проведення аукціону»
  19. Про доповнення затвердженого Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік
  20. Про затвердження Порядку передачі майна, що є комунальною власністю Турківської міської ради, підприємствам, установам, організаціям на правах господарського відання або оперативного управління
  21. Про клопотання щодо висунення для нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України  гр. Лепеха Степана Ілліча
  22. Про внесення змін до рішення 2-ї сесії Турківської міської ради 8-го скликання від 24.12.2020 №98 «Про прийняття на баланс Турківської міської ради вуличного освітлення по вул. Зелена в місті Турка»
  23. Про звернення до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Секретаря ради національної безпеки і оборони України Данілова О.М. щодо заборони діяльності антиукраїнських політичних партій - «Опозиційна платформа - за життя» та «Партія Шарія»
  24. Про звернення до Президента України Зеленського В.О. щодо звільнення політв’язня Олега Приходька, якого з 9 жовтня 2019 року незаконно утримує злочинний путінський режим.
  25. Про надання дозволу на розробку кошторисної документації на поточний середній ремонт проїзної частини вул. Середня в м. Турка Самбірського району Львівської області.
  26. Про надання дозволу на коригування схеми санітарного очищення міста.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

 

Різне:

  1. Про розгляд депутатського звернення (від 19.03.2021 №669) депутата Самбірської районної ради Калинич Мирослави Петрівни, щодо правомірності вилучення майна Турківської районної державної адміністрації Самбірською районною державною адміністрацією.
  2. Про заслуховування старости с.Присліп Ляховича Онуфрія Семеновича.

 

У зв’язку із запровадженими протиепідемічними заходами на території Турківської міської ради, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, пленарне засідання міської ради провести за відсутності представників громадськості, виключно у складі міського голови, депутатів міської ради, доповідачів, старост та керівників відділів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень