Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про податкове законодавство під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»

Дата: 18.03.2021 11:24
Кількість переглядів: 473

Фото без описуДнями начальник Турківської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Марія Павлович відповіла на питання стосовно податкового законодавства під час сеансу телефонного зв'язку «гаряча лінія».

Питання: Поясніть мені, будь ласка, що таке фіскальний номер ПРРО?

Відповідь: Фіскальний номер програмного реєстратора розрахункових операцій – це унікальний код, що формується фіскальним сервером контролюючого органу та присвоюється програмному реєстратору розрахункових операцій під час реєстрації для його ідентифікації.

Питання: Чи можливо тимчасово припинити підприємницьку діяльність?

Відповідь: Порядок проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та порядок державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця визначено Законом України від 15 травня 2003 року № 755–ІV «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 755). Законом № 755 та іншими нормативно-правовими актами не передбачено тимчасове припинення підприємницької діяльності.

Під час спілкування з платниками податків Марія Павлович звернула увагу щодо актуальності офіційних сторінок Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Львівській області на сторінках соціальних мереж.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень