A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік можна подати засобами електронного зв’язку

Дата: 16.04.2021 11:42
Кількість переглядів: 243

Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує про можливість подання податкової декларації про майновий стан і доходи до контролюючого органу засобами електронного зв’язку в електронній формі.

Для подання декларації необхідно мати кваліфікований електронний підпис (КЕП), який можна отримати безкоштовно у пункті кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України або інших АЦСК банківських установ та організацій.

Маючи кваліфікований електронний підпис (КЕП), декларацію можна подати, скориставшись сервісом «Електронний кабінет” за адресою http://cabinet.tax.gov.ua, який працює цілодобово, у режимі реального часу.

Для подання декларації необхідно перейти у режим «Декларація про майновий стан і доходи» та заповнити декларацію.

У разі необхідності виправлення виявлених помилок, що містяться у раніше поданій податковій декларації про майновий стан і доходи у майбутніх податкових періодах платник податку може надіслати до контролюючого органу уточнюючу податкову декларацію (з урахуванням строків давності, визначених Податковим кодексом України) за формою, чинною на час подання уточнюючої декларації, також скориставшись Електронним кабінетом.

За допомогою приватної частини сервісу «Електронний кабінет» можна отримати відомості про отримані доходи з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

«Електронний кабінет» - це один із найбільш функціональних електронних сервісів ДПС, важливість використання якого особливо зросла під час карантину, так як забезпечує дистанційні комунікації з податковими органами. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень