A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звернення депутатів Турківської міської ради

Дата: 30.04.2021 15:41
Кількість переглядів: 523

Звернення

до голови Львівської обласної державної адміністрації Козицького М.З., голови Львівської обласної ради Гримак І.Я., депутатів Львівської обласної ради Доскіча Ю.Ю., Дзюдзя М.С., голови постійної депутатської комісії Львівської обласної ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Квурт В.Л., щодо отримання комп’ютерного томографу

 

Турківщина це гірський край, переважна більшість його населення проживає у сільській місцевості, на хуторах, сполучення з обласними медичними установами становить 150 км, в більшості це створює труднощі у госпіталізації пацієнтів. До медичних закладів звертаються пацієнти на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та інші захворювання легень і травми, що потребують обстеження у відділеннях.

На території колишнього Турківського району знаходиться Західний реабілітаційно-спортивний центр НКСІУ де проводяться реабілітаційно-спортивні збори інвалідів, табори фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів різних регіонів України та різних нозологій, тренування та змагання параолімпійських та дефлімпійський збірних команд України, що значно підвищує рівень травматизму.

Хочемо зазначити, що віддаленість до лікарні інтенсивного лікування не повинна перевищувати 60 км , а доставка хворого в ургентному порядку до 1 години, в нашому регіоні це є практично неможливим, оскільки доставити породіллю, дитину чи травмованого хворого з сіл : Матків , Либохора , Карпатське, Лопушанка , Зубриця , Івашківці , Багнувате до м.Турка потрібно 1.5 год., а до міста Самбір - 2.5 год.

Враховуючи звернення адміністрація КНП «Турківська центральна міська лікарня» просимо Вашого сприяння у вирішення питання отримання комп’ютерного томографу, який вкрай необхідний для діагностики інсультів, захворювань судин, захворювань травматологічного профілю, онкозахорювань, захворювань серцево-судинної системи, пневмоній. Точна і своєчасна діагностика захворювання має вирішальне значення для правильного і успішного лікування хвороби.

Ваші зусилля не будуть забуті горянами, відпочиваючим та спортсменами Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ, так як надана їм допомога буде вчасною і висококваліфікованою і буде відповідати сучасним стандартам надання медичної допомоги.

 

 

З повагою,

депутати Турківської міської ради

 

Затверджене рішення

12 сесії міської ради 8 скликання

від 28.04.2021 №467


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень