A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

17 травня 2021 року виповнюється 60 років директору Комунального некомерційного підприємства «Турківський Центр первинної медико-санітарної допомоги»  МИКОЛІ ПЕТРОВИЧУ ЯЦКУЛЯКУ.

Дата: 17.05.2021 12:55
Кількість переглядів: 566

Фото без описуБагато років працює Микола Петрович на ниві охорони здоров’я. За цей період зарекомендував себе як хороший організатор та керівник. Він завжди з повагою та розумінням відноситься до пацієнтів та співробітників, готовий завжди прийти на допомогу. Йому притаманні такі риси, як чуйність, людяність, відвертість, справедливість, колегіальність, щира повага до інших.

Шановний наш ювіляре, хай доля завжди буде щедрою до Вас та збереже міцне здоров’я, дарує безмежне людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття. Ваше життя – яскравий приклад того, як треба шанувати людей і працю. Вам є чим пишатися. Ви не змарнували життя і на всіх життєвих дорогах прагнули бути професіоналом, чуйним і турботливим до людей та вміти завжди допомагати. Хай джерело людської вдячності за Вашу турботу ніколи не вичерпується, серце наповняється світлом, а здоров’я й сили дарує Всевишній.

Колектив Турківської міської ради щиро вітає Миколу Петровича із ювілеєм. Нехай у його серці завжди цвітуть квіти щастя, миру, злагоди, сімейного затишку, ніколи не покидає міцне здоров’я. Нехай Господнє благословення завжди перебуває у його родині.

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень