A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Дорогі учасники національно-визвольних змагань! Шановна Турківська громадо!

Дата: 23.05.2021 09:08
Кількість переглядів: 343

Фото без опису23 травня відзначаємо День Героїв України – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто поклав своє життя за нашу з вами свободу, тих, хто боровся і захищав Україну!

Завдяки подвигу наших співвітчизників – лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА - Україна здобула омріяну Незалежність. А сьогодні завдяки сучасним героям - Героям Небесної Сотні, учасникам АТО, учасникам бойових дій - Україна і гідно надалі відстоює свою державність в часі війни з російським агресором.

Це свято покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму. Адже столітні випробування нашого народу ще раз засвідчили, що Україна лише тоді буде могутньою державою, коли національна ідея з кожним поколінням передаватиметься від діда до батька, від батька до сина. Обов’язок кожного з нас - завжди пам’ятати про героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну.

У цей день я бажаю кожному, аби на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода. Зичу добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили і слави!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Міський голова            Ярослав ПАРАЩИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень