A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення

Дата: 25.05.2021 12:31
Кількість переглядів: 462

Фото без описуСьогодні, 25 травня, в сесійній залі міської ради за участю секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

Присутні розглянули питання, які слухатимуться на 14-му черговому пленарному засіданні Турківської міської ради 8 скликання 27 травня, а саме:

про надання одоразової матеріальної (фінансової) допомоги; про розгляд Статуту Турківського міського народного дому «Просвіта» Турківської міської ради Самбірського району Львівської області; про розгляд звернення голови фракції «Батьківщина» у Турківській міській раді щодо заборони розпродажу земель сільськогосподарського призначення та проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з цього питання; про розгляд листа відділу освіти, культури і туризму про внесення змін у рішення сесії №144 від 28.04.2021 р. «Про затвердження положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної освіти».

На засіданні члени постійної комісії обговорили й опрацювали всі питання порядку денного та прийняли рішення, щодо внесення їх на розгляд сесії міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень