A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звітний концерт Турківської музичної школи

Дата: 31.05.2021 16:15
Кількість переглядів: 179

Фото без описуМузика знаходить палкий відгук в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення. Мову музики розуміють всі, незалежно від національності, віку та соціального статусу.

Вже стало гарною традицією наприкінці навчального року проводити звіти педагогічного та учнівського колективів Турківської  музичної школи.

Цьогоріч такий звіт відбувся сьогодні, 31 травня, в актовій залі музичної школи.

З вітальним словом до всіх поціновувачів музичного мистецтва звернулася директор музичної школи Тетяна Білинська, яка зазначила, що щоденна клопітка праця викладачів з учнями дала високі результати, перемоги на всеукраїнських та обласних конкурсах. Переможців було відзначено грамотами та подяками.

У концертній програмі учні школи демонстрували свою майстерність, а саме – фортепіанний, народний, духовий, струнно-смичковий. Глядачі в залі з великим задоволенням слухали їх виступи.

Зі словами щирої подяки виступили керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Юрій Лило та секретар міської ради Олександр Гвоздінський, які зазначили, що найбільше щастя для українця - здорові, розумні і талановиті діти, які є будівничими майбутнього нашої держави! Добре, що ми таких дітей маємо і ними пишаємося!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень