Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Дата: 03.06.2021 11:58
Кількість переглядів: 720

Фото без описуСьогодні, 3 червня, відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ярослава Паращича та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Юрія Лила, за участю заступника міського голови Степана Залуги, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, членів виконавчого комітету та запрошених. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет: щодо проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста; про внесення змін до бюджету міської ради на 2021 рік ( забезпечення житлом дітей-сиріт); про внесення змін до розподілу витрат міського бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у 2021 році; про затвердження програми боротьби з борщівником Сосновського; про обстеження технічного стану безгосподарської будівлі колишніх очисних споруд на вул.Молодіжна м.Турка біля житлового будинку № 58; про надання висновку до суду про доцільність позбавлення батьківських прав Кобець С.А.; про надання дозволу Анничу П.Я. на укладення договору дарування будинку; про надання дозволу Розлуцькому В.А.на укладення договору дарування будинку; про розгляд заяви ФОП Рурич П.М. щодо надання дозволу на розміщення батутів; про розгляд заяви директора Турківської автошколи ТСО Кундича Володимира Михайловича щодо присвоєння адресних номерів кімнатам і блокам в гуртожитку за адресою м.Турка, вул. Д. Галицького, 2«а»; про внесення змін до бюджету міської ради на 2021 рік (ремонт дороги по вул.Середня); про розгляд заяв:

Торищак Мирослава Миколаївна (щодо присвоєння адресного номера)

Прокопів Ольга Михайлівна (щодо перебудови господарської будівлі)

Куцик Іван Володимирович ( щодо перебудови сараю під гараж)

Кузьо Галина Миколіївна ( щодо знищення об'єкту нерухомого майна)

Рябінець Людмили Володимирівни (щодо присвоєння адреси)

Сисан  Микола Михайлович ( зрізання дерева)

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень