A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про вжиття заходів боротьби з борщівником Сосновського та бур’янами

Дата: 07.06.2021 11:43
Кількість переглядів: 269

Фото без описуВідповідно до статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 12 Закону України «Про охорону земель», з метою знищення та перешкоджання подальшому поширенню на території Турківської міської територіальної громади небезпечного виду багаторічної рослини – борщівника Сосновського, вжиття заходів боротьби з бур’янами,

 

З О Б О В ' Я З У Ю :

 

  1. Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради (Юдицький П.Л.), КП«Турківське житлово-комунальне управління» (Солопатич І.Я.) забезпечити знищення борщівника Сосновського та не допускати забур’янення в межах прибудинкових, власних та закріплених територій.

 

  1. Балансоутримувачів, власників та користувачів земельних ділянок, керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності в разі виявлення борщівника Сосновського на власних, прилеглих та закріплених територіях вжити практичних заходів із його знищення шляхом систематичного скошування, зрізування товстих коренів на глибині 8 – 12 сантиметрів, не допускати забур’янення територій.

 

  1. Посадових осіб, уповноважених рішенням виконавчого комітету Турківської міської ради від 15.01.2021 р. №2 «Про затвердження переліку посадових осіб які уповноважені виконавчим комітетом Турківської міської ради складати протоколи про адміністративні правопорушення» спільно з представниками відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради та відділу земельних ресурсів міської ради, активізувати роботу з виявлення та притягнення до відповідальності посадових осіб і громадян за допущене забур’янення власних, прилеглих та закріплених територій, невжиття заходів боротьби з бур’янами, складати протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 152 КУпАП і передавати їх на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.

 

  1. Головного спеціаліста відділу з питань спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Баган С.В. довести розпорядження міського голови через засоби масової інформації та офіційний веб-сайт Турківської міської ради до відома громадськості.

 

  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради         Залуга С.С.

 

 

 

 

 

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ

 

Додаток

до розпорядження

голови міської ради

від 02.06.2021 р. №104-ОД

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

 

Шановні власники та землекористувачі земельних ділянок, які розташовані на території Турківської міської територіальної громади, на Ваших земельних ділянках виявлено факт забур’янення отруйною багаторічною рослиною борщівником Сосновського, що призводить до розповсюдження рослини по прилеглих ділянках.

 

Виконавчий комітет Турківської міської ради зобов’язує Вас з ___червня по ___ червня 2021 р. знищити забур’янення і привести свої ділянки у належний санітарний стан.

 

Згідно Земельного Кодексу України за невикористання земельних ділянок за цільовим призначенням та не утримання їх у належному санітарному стані, Ви будете притягнуті до адміністративної відповідальності (у вигляді штрафу) з подальшим розглядом вилучення земельних ділянок з Вашої власності та користування у судовому порядку та передачі у комунальну власність Турківської міської територіальної громади.

 

Список власників та землекористувачів де виявлено забур’яненість земельних ділянок площею, саме:

 

 

Вул. ___________

________________________ – __________га;

Вул._____________

________________________ – __________га;

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень