A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 15-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 15.06.2021 14:43
Кількість переглядів: 647

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 24.06.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 15-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 15-ї чергової сесії 8 скликання.
  2. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік.
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022 рік.
  4. Про встановлення земельного податку на лісові землі на 2022 рік.
  5. Про відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами та їх об’єднаннями.
  6. Про встановлення ставок орендної плати за землю на 2022 рік.
  7. Про встановлення транспортного податку на 2022 рік.
  8. Про встановлення єдиного податку на 2022 рік.
  9. Про встановлення туристичного збору на 2022 рік.
  10. Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами в м.Турка та населених пунктах Турківської міської ради.
  11. Про затвердження тарифів.
  12. Про звернення до голови Львівської обласної ради Гримак Ірини Ярославівни щодо винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради питання про передання Львівською обласною радою із спільної власності територіальних громад Львівської області до Турківської міської ради Самбірського району Львівської області приміщень що розташовані по вул.І.Франка,14 в с.Розлуч.
  13. Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 №71 «Про затвердження Програми розвитку самоорганізації мешканців громади на 2021 рік».
  14. Про внесення зміни до Додатку 2 рішення сесії Турківської міської ради від 28.04.2021 №444 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Турківська міська рада.
  15. Про Програму підтримки органів соціального захисту населення на 2021 - 2023 роки
  16. Про затвердження Комплексної програма соціального захисту окремих категорій населення Турківської міської ради на 2021рік.
  17. Про затвердження рішень виконавчого комітету від 03.06.2021 року №№72, 73, 74, 81, 88.
  18. Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 №85 «Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету».
  19. Про затвердження тарифів платних послуг, які будуть надаватися  за навчання в Турківській дитячій музичній школі Турківської міської ради Самбірського району Львівської області на 2021 – 2022 навчальний період.
  20. Про уточнення коштів спеціального фонду.
  21. Про уточнення коштів спеціального фонду.
  22. Про списання дебіторської заборгованості, строк позовної давності якої минув (Яворський Л.В.).
  23. Про надання дозволу міському голові на використання бензин А-92.
  24. Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 №86 «Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік 1358500000».
  25. Про передачу Самбірській районній державній адміністрації (для розміщення працівників архіву) в оренду майна, що знаходиться в м.Турка по вул.Січових Стрільців,62 (каб.№31,№51,№52) та належить до комунальної власності Турківської міської ради.
  26. Про передачу Філії державної установи «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» у Львівській області Міністерства юстиції України в оренду майна, що знаходиться в м.Турка по вул.Шептицького,3 (каб.№2, №3, №6) та належить до комунальної власності Турківської міської ради.
  27. Про передачу Самбірській районній державній адміністрації (для розміщення архівосховища) в оренду майна, що знаходиться в м.Турка по вул.Молодіжна,25 (каб.№7.№8) та належить до комунальної власності Турківської міської ради.
  28. Про передачу Самбірській районній державній адміністрації (для розміщення працівників Служби у справах дітей) в оренду майна, що знаходиться в м.Турка по вул.Січових Стрільців,62 (каб.№29) та належить до комунальної власності Турківської міської ради.
  29. Про передачу Самбірській районній державній адміністрації (для розміщення працівників ЦНАПу) в оренду майна, що знаходиться в м.Турка по вул.Січових Стрільців,62 (каб.№30) та належить до комунальної власності Турківської міської ради.
  30. Про передачу Службі у справах дітей Боринської селищної ради в оренду майна, що знаходиться в м.Турка по вул.Січових Стрільців,62 (каб.№10) та належить до комунальної власності Турківської міської ради.
  31. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Турківської міської ради, що підлягають приватизації у 2021 році.
  32. Про затвердження складу конкурсної комісії з конкурсного відбору претендентів на заміщення вакантних посад директорів Жукотинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст., Ісаївської гімназії, Турківської гімназії №2, Лімнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. Р. Мотичака, Мельничненської гімназії, Хащівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. Турківської міської ради Львівської області.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

 

  1. Про розгляд заяви Мись В.М.(с.Ясениця)
  2. Про розгляд заяви Присяжного В.В.(с.Ісаї)
  3. Про розгляд заяви Присяжного В.В.(с.Ісаї)
  4. Про розгляд заяви Кобрина О.М. (с.Ісаї)
  5. Про розгляд заяви Короткова В.В. (с.Ісаї)
  6. Про розгляд заяви Караман А.М. (с.Ісаї)
  7. Про розгляд заяви Кулик О.Є. (с.Шум’яч)
  8. Про розгляд заяви Мельника С.І.
  9. Про розгляд заяви Стопчак О.О. (с.Шум’яч)
  10. Про розгляд заяви Караман Н.І. (с.Ісаї)
  11. Про розгляд заяви Лазора О.Є. (с.Ісаї)
  12. Про розгляд заяви Притули М.Б. (с.Ісаї)
  13. Про розгляд заяви Притули М.М. (с.Ісаї)
  14. Про розгляд заяви Притули О.М. (с.Ісаї)
  15. Про розгляд заяви Підцерковної О.Ю. (с.Ісаї)
  16. Про розгляд заяви Стадник Л.В. (с.Ісаї)
  17. Про розгляд заяви Судчак Л.І. (с.Ісаї)
  18. Про розгляд заяви Судчак Т.С. (с.Ісаї)
  19. Про розгляд заяви Судчак І.Д. (с.Ісаї)
  20. Про розгляд заяви Сюсько І.І.(с.Лімна)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Вовчанській О.Д.(с.Вовче)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Яворській Л.Є. (с.Завадівка)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кравців Г.М.(с.Завадівка)
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гайдук М.О. (с.Завадівка)
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмак Л.М.(с.Завадівка)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мисю І.М. (с.Лосинець)
  27. Про надання на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кольгановичу І.Й. (с.Лосинець)
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворському В.М.(с.Мельничне)
  29. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель та споруд Білинській О.М. (с.Мельничне)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яніновичу М.О.  (с.Ільник)
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Зубрицькому І.М. (с.Ільник)
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ферелетич Т.М. (с.Ільник)
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузану А.М.(с.Ісаї)
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Галишину Я.С.(с.Ісаї)
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Галишин О.М.(с.Ісаї)
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Борисовичу В.І.(с.Ісаї)
  37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Андрущакевичу С.В.(с.Ісаї)
  38. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Баран Г.І.(с.Ісаї)
  39. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Германчук Г.В.(с.Ісаї)
  40. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Бегею О.В. (с.Ісаї)
  41. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля)  для ведення особистого селянського господарства Дзюринець О.І. (с.Ісаї)
  42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Куриляку І.І. (с.Ісаї)
  43. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Копитчак С.Ф.(с.Лімна)
  44. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Халак О.І.(с.Дністрик Дубовий)
  45. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Халаку М.О. (с.Дністрик Дубовий)
  46. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Халаку М.О. (с.Дністрик Дубовий)
  47. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Нирці О.О. (с.Дністрик Дубовий)
  48. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Копачу В.М. (с.Розлуч)
  49. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Копачу В.М. (с.Розлуч)
  50. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сеничак Г.М. (с.Розлуч)
  51. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Мороховичу С.І.(с.Хащів)
  52. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Крись Г.Ф.(с.Лопушанка)
  53. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пип’як М.В. (с.Лопушанка)
  54. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського  призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шпуганич О.М. (с.Шум’яч)
  55. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Андрущакевич М.М.(с.Явора)
  56. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого  селянського господарства Макару М.Я.(с.Явора)
  57. Про припинення права користування земельними ділянками комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області для ведення особистого селянського господарства Стецю В.В. (с.Явора)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського  призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ігнацевич Р.В.(с.Явора)
  59. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства  Стець О.І.(с.Явора)
  60. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право суборенди, сервітуту на користь Філії «Старосамбірський райавтодор» ДП «Львівський облавтодор»  ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» .
  61. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Губич Г.М. (с.Ясениця)
  62. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського  призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Губич Г.М.  (с.Ясениця)
  63. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мисю М.В. (с.Ясениця)
  64. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Приймак Т.М. (с.Ясениця)
  65. Про надання дозволу на розроблення детального плану території містобудівної документації на земельну ділянку комунальної власності для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд Синюзі М.В. (с.Ясенка-Стецьова)
  66. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського  призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Синюзі М.В.(с.Ясенка-Стецьова)
  67. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Аннич М.О.
  68. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Цолиган І.В.
  69. Про внесення змін в рішення ХХХХІІІ сесії VІ скликання №2218 від 03.07.2014 р «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Галац О.Ф.
  70. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Головчаку В.Й.
  71. Про  надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:028:0359 для обслуговування нежитлової будівлі Дубравському А.В.
  72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Косолович О.І.
  73. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмак О.М.
  74. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузю Б.М.
  75. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кузю Б.М.
  76. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Ладиці М.В.
  77. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0699 в короткострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(нежитлового приміщення торговий павільйон терміном на п’ять років Маник М.І.
  78. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Осташ І.М.
  79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику М.А.
  80. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Фазан Л.І.
  81. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шидловському А.І.
  82. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Карі С.П.
  83. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Карі С.П.
  84. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0772  в короткострокову оренду терміном на 5-ть років  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Комарницькому М.М.
  85. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель та споруд Круцу І.В.
  86. Про скасування рішення №287 від 14.08.1997р. «Про надання дозволу на будівництво житлового будинку»
  87. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  на земельну ділянку комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмак Г.І.
  88. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Юсипович В.О.
  89. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бліхарю І.С. (с.Присліп)
  90. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кітралю В.М.(с.Присліп)
  91. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мориконь М.І.(м.Турка)
  92. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд Лимар В.Д.
  93. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району  Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вовчанській Н.Д.(с. Вовче)
  94. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мацур С.С.(с.Вовче)
  95. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пухирю М.І. (с. Вовче)
  96. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ференц Г.В.(с.Вовче)
  97. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гвоздецькому Д.В. (с.Вовче)
  98. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Лоневській В.І.(с.Завадівка)
  99. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Павлик Н.О. (с.Завадівка)
  100. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Турянській Л.В.(с.Лосинець)
  101. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворському І.Г.(с.Лосинець)
  102. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кольганович О.І. (с.Лосинець)
  103. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кольганович О.І. (с.Лосинець)
  104. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення  особистого селянського господарства Маслиган М.І. (с.Лосинець)
  105. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Добрій М.М.(с.Мельничне)
  106. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кречківській А.А. (Мельничне)
  107. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Кулику С.В.(с.Мельничне)
  108. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Кіцеру А.Я.
  109. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворському І.Д.(с.Мельничне)
  110. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ярошовичу І.Й. (с.Мельничне)
  111. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ярошович І.І.(с.Мельничне)
  112. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Гринюку В.О. (с.Мельничне)
  113. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Гринюку О.В. (с.Мельничне)
  114. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Тукрівської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Журавчик Н.Й.(с.Ільник)
  115. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хомик І.О.(с.Ільник)
  116. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ферелетич Т.М.(с.Ільник)
  117. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Радецькому М.І. (с.Радич)
  118. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сасу Й.І.(с.Радич)
  119. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Сасу Й.І.(с.Радич)
  120. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сасу Й.І.(с.Радич)
  121. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сас О.М. (с.Радич)
  122. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Сас О.М. (с.Радич)
  123. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Клонцаку В.М.(с.Ісаї)
  124. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сенишак М.М. (с.Ісаї)
  125. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Шоган М.Є. (с.Ісаї)
  126. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Баран Г.І.
  127. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Біляк П.Є.(с.Лімна)
  128. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шацькому В.В.(с.Лімна)
  129. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворському Р.М. (с.Лімна)
  130. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Дністрянському І.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  131. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дністрянській Л.П. (с.Дністрик-Дубовий)
  132. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Гучинському Т.М.(с.Розлуч)
  133. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Николюку І.І. (с.Розлуч)
  134. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Головецькій М.В.(с.Хащів)
  135. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Тарчанин В.С.(с.Хащів)
  136. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Данилку А.С. (с.Хащів)
  137. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Морохович С.Ф. (с.Хащів)
  138. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Боцко М.М. (с.Шум’яч)
  139. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькій Л.Л. (с.Шум’яч)
  140. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Топитчак Г.М. (с.Шум’яч)
  141. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ігнацевичу І.С.(с.Явора)
  142. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі  Сайкун Н.В. (с.Явора)
  143. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Коблик О.М.(с.Ясениця)
  144. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Торищак М.І. (с.Ясениця)
  145. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Височанській А.В. та Штонді О.В.
  146. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Горбовому М.В.
  147. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Коростенській Л.Б.
  148. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Репецькій Г.О.
  149. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Сасу Б.І.
  150. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Созанській С.П.
  151. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Стець О.І.
  152. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Черчовичу А.Г.
  153. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Якубовичу М.М.
  154. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пазюк М.І.
  155. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:02:000:0081 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для розміщення та експлуатації об’єкту телекомунікацій ПрАТ «ВФ Україна».

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень