A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення про визначення переможця конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП "Турківська ЦМЛ"

Дата: 18.06.2021 16:45
Кількість переглядів: 289

Переможцем конкурсу на посаду директора КНП «Турківська  ЦРЛ» визнано Коробова  Костянтина  Костянтиновича

Сьогодні у кабінеті  першого заступника  міського голови проведено засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Турківська  центральна  міська  лікарня".

Кандидати на посаду директора КНМ «Турківська центральна міська лікарня» Коробов  К.К, та  Макарик  М.М.   презентували конкурсній комісії проект плану розвитку КНП «Турківська  ЦМЛ » на перспективу (три – п’ять років). Оприлюднили програму своєї діяльності на даній посаді та її роботу як керівника даного центру в умовах медичної реформи, а також аргументовано дали відповіді на всі запитання членів комісії.

У результаті голосування, шість з девяти присутні членів комісії вирішили визнати переможцем конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Турківська  ЦМЛ» Коробова  Костянтина  Костянтиновича та подати голові   кандидатуру для призначення на посаду.

Коробов Костянтин Костянтинович народився 15 січня 1990 в місті Турка Львівської області, українець, не одружений.

У 1996 році пішов у перший клас ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м. Турка.

У 2007 році після закінчення школи вступив до Львівського національного університету імені Івана Франка на факультет міжнародних відносин.

У 2008 році поступив до академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.

У 2011 році закінчив ЛНУ імені Івана Франка і отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки "Міжнародні відносини" та здобув кваліфікацію бакалавра, фахівця з міжнародних відносин. У цьому році закінчив академію сухопутних військ гетьмана Петра Сагайдачного та отримав військове звання молодшого лейтенанта.

У 2012 році закінчив ЛНУ імені Івана Франка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Міжнародне право" та здобув кваліфікацію юрист - міжнародник, перекладач.

З 25 червня 2013 по 13 березня 2015 працював головним спеціалістом - юрисконсультом в управлінні Державної казначейської служби України у Турківському районі Львівської області.

З 17 березня 2014 року призваний на військову службу і 12 березня 2015 року демобілізований та звільнений в запас.

З 28 березня 2016 року по 27 квітня 2016 року працював юрисконсультом в Турківській комунальний центральній районній лікарні.

З серпень 2016 року до сьогодні працюю начальником відділу “Турківське бюро правової допомоги” Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

20 лютого 2019 року отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльність видано Радою адвокатів Львівської області.

Мати: Коробова (Черчович) Любов Володимирівна, народилася 10 березня 1964 року в м. Турка Львівської області, працює лікарем - стоматологом в КНП «Турківська центральна міська лікарня» Турківської міської ради Львівської області. Українка.

Брат: Коробов Сергій Костянтинович, народився 10 квітня 1994 року в м. Турка Львівської області. Українець.

Рідні та близькі до кримінальної відповідальності не притягувались та за кордоном не проживають.

15.06.2021 Коробов К.К.

протокол №2

протокол конурсної комісії №3

Відео конкурсу можна подивитись за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=SMqJBjHglCU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень