A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звернення до голови Львівської обласної ради Гримак Ірини Ярославівни

Дата: 29.06.2021 12:40
Кількість переглядів: 567

Депутати Турківської міської ради та громадськість турківщини, особливо жителі с.Розлуч, глибоко занепокоєні ситуацією щодо вкрай незадовільного стану приміщень що розташовані по вул.І.Франка,14 в с.Розлуч Самбірського району Львівської області.

В с.Розлуч поблизу траси Н-13 (Львів-Ужгород) по вул.І.Франка,14 знаходиться об’єкт комунальної власності Львівської обласної ради, де колись активно діяла Дитяча спортивно-оздоровча гірсько-лижна база «Бойківчанка» Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Це приміщення слугувало проведенню різного роду змагань, як обласного так і районного рівнів, а у літній період успішно використовувалися для організації відпочинку дітей.

Доводимо до Вашого відома, що вищезазначені приміщення не експлуатуються за призначенням, знаходяться у аварійному та небезпечному стані уже протягом більше 10 років.

Передання приміщень у власність Турківської міської ради дасть змогу більш оперативного управління ним та слугуватиме ефективному його використанню.

Враховуючи вищенаведене, з метою залучення інвестиційного потенціалу та необхідності  розвитку туризму в регіоні, просимо безоплатно передати об’єкти нерухомого майна, що розташовані по вул.І.Франка,14 в с.Розлуч Самбірського району Львівської області, а саме:

корпус №1 – 445,1 м2

спортивний зал – 352,7м2

котельня корпус №1 – 19,9м2

гараж – 70,8м2

будівля артезіанської свердловини – 10,1 м2

санвузол – 6,2м2

огорожа.

 

З повагою,
депутати Турківської міської ради

Рішення

15 сесії міської ради 8 скликання
від 24.06.2021 №595

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень