A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 30.06.2021 15:38
Кількість переглядів: 363

Комісія з питань захисту прав дитини при Турківській міській раді працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

Так, сьогодні, 30 червня, під керівництвом міського голови Ярослава Паращича відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. У роботі комісії взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради, відповідно до затвердженого складу комісії та запрошені.

На порядку денному були розглянуті два питання: щодо розгляду заяви від 29.06.2021 року жителя села Вовче, Самбірського району про встановлення днів для побачення з малолітнім сином; розгляд заяви від 23.06.2021 року жительки міста Турки, про надання дозволу на повернення малолітньої дитини в сім’ю з Комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок дитини №2 для дітей з ураженням центральної нервової системи і порушенням психіки».

За результатами комісії прийняті виважені рішення з метою захисту прав та інтересів дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень