A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Дата: 01.07.2021 14:30
Кількість переглядів: 376

Фото без описуСьогодні, 1 липня, в сесійній залі відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ярослава Паращича та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Юрія Лила, за участі секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, членів виконавчого комітету та запрошених. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет: про роботу закладів охорони здоров' я КНП «Турківський ЦПМСД»; про план роботи сектору культури і туризму відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради щодо промоції Турківської громади у сфері культури на 2021 рік; про надання висновку до суду про визначення місця проживання малолітніх дітей; про продовження та забезпечення функціонування прийомної сім’ї Бриндак; про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для його тимчасового виїзду за межі України; про розгляд подання служби у справах дітей щодо зняття із квартирного обліку; про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради № 64 від14.07.2016 р. «Про затвердження списку громадян, які потребують поліпшення житлових умов» із змінами та доповненнями»; про внесення змін в рішення виконкому № 55 від 22.04.2021р." Про розгляд заяви Павлика О.М. про взяття на квартирний облік особи із числа дітей сиріт; про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»; про розгляд заяви щодо присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна; про розгляд заяви ПП БТФ «Чертур»; про розгляд заяви ФОП Чижо Н.А.; про затвердження плану роботи виконавчого комітету Турківської міської ради на ІІІ квартал 2021 р.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень