A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Шановні жителі Турківщини та гості міста!

Дата: 07.07.2021 09:00
Кількість переглядів: 351

Щиро вітаю вас з старовинним святом Івана Купала, яке символізує народження Івана Хрестителя.

Це свято відбувається в час літнього сонцестояння, коли сонце приходить до зеніту, дає найбільше тепла і світла та виявляє свою найвищу чудодійну силу для людини. Івана Купала співпадає з днем народження Іоанна Хрестителя Предтечі, який навчав, хрестив людей, вчив вести чесний спосіб життя та бути справедливими один до одного.

Це возвеличення сонця, землі, води і вогню, сили природи і її краси, нашого могутнього родоводу і глибокої духовності. Його відзначення стало добрим звичаєм для наших сучасників. Адже всі разом ми – велика дружна родина, яка бере свій початок в одвічній мудрості далеких предків та їх розумінні навколишнього світу.

Тож прийміть найсердечніші вітання з найбільш давнім дохристиянським святом – Івана Купала та релігійним – Різдвом святого Івана Хрестителя. Хай магічний купальський вогонь надасть Вам сили духу в починаннях добрих справ. Нехай принесе успіх, удачу, наповнить теплом, затишком та достатком Ваші оселі, вбереже їх від зла та біди, очистить від негараздів, хвороб та подарує здоров’я та красу, а відшукана чарівна квітка папороті ощасливить молодих палким коханням.

Хай разом з вмитим росою вранішнім сонцем прийде мир в Україну, а її захисники – наші Герої – повернуться в рідні домівки. Хай матері обіймуть своїх синів, дружини – чоловіків, на яких так чекали з боїв.

Хай добробут і злагода запанує у кожній хаті, щоб зростали здоровими, щасливими ваші діти і щоб у майбутньому стали гідними громадянами незалежної та вільної держави.

Нехай саме це загадкове та запальне свято принесе вам трохи чарівництва в ваше життя. А легендарний цвіт папороті дає віру у надзвичайне та дивовижне. Гарного всім настрою, щастя, здійснення всіх мрій та радості від життя! Зі святом вас!

 

З найкращими побажаннями

Міський голова                Ярослав ПАРАЩИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень