A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЛІКУВАННЯ У РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ВІДДІЛЕННЯХ САНАТОРНО-КУРОРТНИХ ЗАКЛАДІВ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО!

Дата: 20.07.2021 11:09
Кількість переглядів: 196

Фото без описуШановні страхувальники та застраховані особи, Старосамбірське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує, що  відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділення санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України ( із змінами ), затвердженого Постановою правління Фонду від 13 липня 2017 року № 39, особи, що брали безпосередню участь в антитерористичній операції (далі – учасники  АТО) мають право один раз після демобілізації за наявності відповідних медичних показань на лікування ( у супроводі членів сім’ї - чоловік/дружина, неповнолітні діти ) в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за профілем медико-психологічна реабілітація. Медична реабілітація призначається застрахованим особам після закінчення гострого періоду захворювання у разі наявності обмежень життєдіяльності та виконання своїх обов’язків. Учасники АТО мають бути застрахованими особами, тобто, особами за яких роботодавець сплачує єдиний соціальний внесок ( ЄСВ ), або ж особа самостійно сплачує за себе ЄСВ. Право вибору санаторно – курортного закладу має учасник АТО.

Термін лікування в реабілітаційному відділенні визначається лікуючим лікарем, або ЛКК, але не більше ніж 24 дні. На час перебування застрахованої особи – учасника АТО у санаторно – курортному закладі надається листок непрацездатності. Всі витрати за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб – учасників АТО та членів їх сімей забезпечує Фонд соціального страхування України.

Шановні учасники АТО, якщо Ви не байдужі до свого здоров’я і бажаєте пройти курс лікування у реабілітаційному відділенні санаторно – курортного закладу, то більш детальну інформацію можна отримати за телефонами:

( 238)21-4-91, 21-4-43, 21-3-67 - м. Старий Самбір

( 269) 3-21-42 м.Турка 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень