A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Семінар «Ризики  нелегальної  трудової  міграції».

Дата: 30.07.2021 16:13
Кількість переглядів: 409

Фото без описуСьогодні, 30 липня, з нагоди відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, в рамках загальнонаціональної  інформаційної  кампанії «Працюй  безпечно», в Турківській районній  філії Львівського обласного центру зайнятості  відбувся семінар «Ризики  нелегальної  трудової  міграції».

Трудова міграція громадян України на сьогоднішній день є дуже актуальною темою. Коли людина збирається за кордон у пошуках високооплачуваної роботи, то, скоріш за все, мало задумується про можливі негативні наслідки міграції, тому метою заходу було підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину. Присутнім на семінарі було продемонстровано фільм «Життя  на  продаж», який базується на  реальних  історіях  постраждалих  від  торгівлі  людьми.

Завідувач сектору профорієнтації Турківської РФ ЛОЦЗ В. Шепіда особливу увагу присутніх звернув на те, що на кожному з етапів працевлаштування за кордоном важливо дотримуватись встановлених норм і правил працевлаштування, володіти достовірною інформацією про роботодавця, мати укладений трудовий контракт. Не варто їхати за кордон на роботу маючи туристичну або іншу візу, тільки за робочою із запрошенням. Всі документи, які людина підписує, мають бути перекладені рідною мовою. Компанія повинна надати свою точну назву, а також повідомити всю інформацію про роботу: починаючи від графіка роботи і розміру заробітної плати, до умов проїзду та проживання. Важливо мати при собі контакти посольства і консульських представництв України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень