A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Матеріали 17-ї позачергової сесії від 23.07.2021

Дата: 27.07.2021 18:11
Кількість переглядів: 273

831

Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 17-ї позачергової сесії 8 скликання

832

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Лопушевській М.М.

833

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Комарницькій Н.М.

834

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Осташ М.М.

835

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській І.Р.

836

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Осташ І.В.

837

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Колясі С.С.

838

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Іжик А.В.

839

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Шияну О.Р.

840

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Дубравському А.В.

841

Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хащівському Степану Васильовичу

842

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Симовичу М.В.

843

Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0775 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для обслуговування кафе «Казка» СП «Турківський комбінат громадського харчування»

844

Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для індивідуального дачного будівництва   Турянському Ю.Б.

845

Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Лимар М.І.

846

Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Галич М.М.

847

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Галич М.В.

848

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району  Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Губич Г.М.

849

Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Губич Г.М. 

850

Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району  Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Тимошик А.М.

851

Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Боднару О.В.

852

Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільків Г.О.

853

Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворському І.І.

854

 Про передачу у постійне користування земельної ділянки комунальної власності КНП «Турківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

855

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Закіпці.

856

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Вовче.

857

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Ліктів .

858

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Присліп.

859

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Радич.

860

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Лопушанка .

861

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Хащів.

862

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с. Жукотин.

863

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Ільник.

864

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Бережок.

865

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Лімна.

866

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Лімна.

867

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель с.Дністрик-Дубовий.

868

Про надання дозволу на розроблення детального плану території с.Вовче.

869

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури майдані Шевченка в м.Турка.

870

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул.Садова,3а, с.Шум»яч.

871

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Ясенка –Стецьова Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

872

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Шум»яч Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

873

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Розлуч Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

874

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Радич Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

875

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Присліп Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

876

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Мельничне Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

877

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Лосинець Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

878

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Лімна Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

879

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Ліктів Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

880

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Ісаї Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

881

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Ільник Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

882

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Закіпці Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

883

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Жукотин Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

884

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Дністрик - Дубовий Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

885

Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Виготовлення генерального плану території села Бережок Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.

886

Про Програму розвитку футболу в селі Присліп на 2021 рік.

887

Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 року №86 «Про бюджет Турківської міської радина 2021 рік (код бюджету 1358500000)».

888

Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини об’єкта  нерухомості (навіс літери Д-1) загальною площею 656,7 м.кв.в м. Шум»яч  вул.Садова,3-а

889

Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини приміщення загальною площею 71,7 м.кв. в м.Турка  вул.Січових Стрільців, 82.

890

Про передачу в оренду майна комунальної власності Турківської міської ради, що знаходиться за адресою м.Турка, площа Ринок,26 приміщення №44 загальною площею 23,6 м.кв.

 

ПРОТОКОЛ 17-ї позачергової сесії Турківської міської ради 8-го скликання

АРХІВ ДОКУМЕНТІВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень