A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Благодійна організація «Благодійний фонд «Світло в тобі»» до 30-ї річниці Незалежності нашої держави реалізує Всеукраїнський проект «Країна добрих сердець»

Дата: 18.08.2021 09:15
Кількість переглядів: 358

Благодійна організація «Благодійний фонд «Світло в тобі»» до 30-ї річниці Незалежності нашої держави реалізує Всеукраїнський проект «Країна добрих сердець». Проект ініційований волонтерами та батьками Єгора Кудрявського з Броварів, який має рідкісне генетичне захворювання - СМА (спінальна м’язова атрофія) 2 типу. Родина хлопчика вже понад 10 місяців бореться зі смертельною недугою, та самотужки їм не впоратись. Тільки підтримка добрих сердець з усіх куточків України зможе врятувати малюка, якому лише 1 рік та 8 місяців. Збір ведеться на найдорожчий у світі препарат «Zolgensma», вартість якого 1 870 000 доларів. Силами волонтерів та небайдужих людей станом на сьогодні зібрано 1 066 666 доларів. Та часу на збір коштів для оплати рахунку з клініки Children’s Hospital of San Antonio (США) майже не залишилося, оскільки ліки малюку потрібно надати до того, як йому виповниться 2 роки. Це головна вимога для проходження лікування препаратом «Zolgensma». Таким чином, потрібно зібрати ще 803 334 долари, щоб Єгорчик отримав шанс на життя, зробив свій перший крок та мав дитинство, як і всі звичайні малюки.

Надзвичайно велика сума понад 20 млн грн родині Кудрявських, в якій мама у декретній відпустці, а тато - поліцейський, не по кишені. Але бажання врятувати єдиного сина та відчуття того, що вже зібрано більшу частину від потрібної суми, змушує рухатися вперед, не опускати руки та вірити на краще. Саме тому, звертаємося до Вас за допомогою та просимо долучитися до участі у благодійному проекті «Країна добрих сердець».

Саме 24 серпня ми просимо усіх небайдужих об’єднатися та підтвердити суть фрази «З миру по нитці - голому сорочка». Адже одна людина - це маленька ланка, а ось якщо такі ланки об'єднати, то можна й гори звернути. Сила українців у тому, що ми незалежні, вольові, вміємо допомагати та співпереживати, вчасно підставимо плече та простягнемо руку допомоги. І саме у цей прекрасний ювілей - 30 років Незалежності нашої неньки - ми можемо створити диво, на яке так чекає ця родина щирих українців.

Для цього просимо 24 серпня, коли у кожній громаді, буде відбуватися урочиста та святкові частини Дня Незалежності України, про історію цієї родини розповісти, плече та простягнемо руку допомоги. І саме у цей прекрасний ювілей - 30 років Незалежності нашої неньки - ми можемо створити диво, на яке так чекає ця родина щирих українців.

Для цього просимо 24 серпня, коли у кожній громаді, буде відбуватися урочиста та святкові частини Дня Незалежності України, про історію цієї родини розповісти, прочитавши лист від батьків, або, якщо є така технічна можливість, показавши відеоролик. Закликати всіх небайдужих допомогти посильною для них сумою.

Також в рамках проведення свята до Дня Незалежності України просимо організувати та провести серед дітей конкурс малюнків на асфальті на тему співзвучну з назвою благодійного проекту «Країна добрих сердець». Мета конкурсу - показати добру та світлу сторону українців, підкреслити їхню щирість та відкритість, вміння співпереживати та допомагати. Малюнків може бути скільки завгодно, головне - щоб діти отримали від цього процесу задоволення, а найталановитіші - принесли своїй громаді подарунок, що створить на наступному святкуванні у громаді незабутню атмосферу радості. 

 

ДОДАТОК 1

ДОДАТОК 2

ДОДАТОК 3

Відповідальні регіональні куратори проекту “Країна добрих сердець”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень