A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Цієї неділі професійне свято відзначають працівники галузі лісового господарства

Дата: 17.09.2021 14:52
Кількість переглядів: 581

Фото без описуЦієї неділі професійне свято відзначають працівники галузі лісового господарства України. Напередодні свята у Державному підприємстві Турківського лісового господарства відбулися урочисті збори.

Зі словами привітань до трудового колективу звернулися: міський голова Турківської міської ради Ярослав Паращич та директор ДП «Турківське лісове господарство» Василь Барабаш.

Вітаючи працівників благородної і поважної професії, подякували за невтомну працю і самовідданість, значний вклад у справу збереження, примноження, дбайливого і раціонального використання лісу та побажав щастя, здоров’я, благополуччя, стабільності та професійних успіхів.

Директор підприємства підбив підсумки роботи за 8 місяців поточного року, подякував колегам за досягнення, здобуті завдяки сумлінній праці працівників, яких сьогодні і відзначили почесними грамотами та подяками.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу кращих представників галузі також було нагороджено подяками Самбірської райдержадміністрації і Турківської міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень