A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 20.09.2021 11:25
Кількість переглядів: 404

Сьогодні, 20 вересня, відбулася апаратна нарада у міського голови Ярослава Паращича за участю заступників міського голови,секретаря міської ради та керуючого справами (секретаря) виконавчого апарату міської ради з керівниками установ, організацій міста та структурних підрозділів міської ради.

Міський голова заслухав інформацію керівників структурних підрозділів та служб міської ради щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, благоустрою, а також освіти та фінансів. Зокрема, одними з головних питань були: забезпечення формування проекту бюджету територіальної громади на 2022 рік та погодження планових показників міського бюджету з розпорядниками коштів, участь у виїздах щодо проведення роз’яснювальної роботи з платниками податків по забезпеченню виконання встановлених завдань із надходження податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету, підготовка до опалювального сезону по установах, загальноосвітніх школах, проведення тендерів, укладення і реєстрація договорів та інше.

У ході засідання заслухали керівників закладу охорони здоров’я інформацію про перебіг вакцинації від коронавірусу у громаді. Так, станом на 17.09.2021 року вакциновано 2440 осіб. За період з 13.09. по 17.09. вакциновано 184 особи.

За період з 13.09. по 17.09. 2021 року у 24 пацієнтів відібрано матеріал на проведення виявлення вірусу методом ПЛР. У 17 пацієнтів результат позитивний, з них: 12- міста Турка, 1- села Присліп, 2-села Комарники, 1- села Нижня Яблунька, 1- села Яворів.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень