A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 21-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 21.09.2021 17:45
Кількість переглядів: 324

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 30.09.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 21-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 21-ї чергової сесії 8 скликання.
  2. Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 року №86 “Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік (код бюджету 1358500000)”
  3. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція будівлі Народного дому по вул.Центральна,103Б у с.Лімна, Самбірського району, Львівської області»
  4. Про скасування рішення 20 сесії від 22.09.2021 року «Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Реконструкція міського скверу на площі Ринок в м. Турка, Самбірського району Львівської області»
  5. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Реконструкція міського скверу на площі Ринок в м. Турка, Самбірського району, Львівської області»
  6. Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду на аукціону
  7. Про внесення доповнень до рішення від 28.01.2021 №247 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду без проведення аукціону»
  8. Про відмову у продовженні договору  оренди шляхом проведення  аукціону нежитлового приміщення міської комунальної власності загальною площею 309,7кв.м за адресою: площа  Ринок,26, м Турка укладеного 01.09.2011 з фізичною особою –підприємцем  Білинською Л.Л.
  9. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №355 від 30.08.2011 року «Про оренду майна територіальної громади м.Турка»
  10. Про затвердження акту прийому-передачі нерухомого майна з балансу відділу освіти Турківської районної державної адміністрації на баланс Турківської міської ради Самбірського району Львівської області, що знаходиться в м.Турка по вул.Б.Хмельницького,14
  11. Про затвердження акту прийому-передачі нерухомого майна з балансу Турківської міської ради Самбірського району Львівської області на баланс відділу освіти Турківської міської ради Самбірського району Львівської області, що знаходиться в м.Турка по вул.Б.Хмельницького,14
  12. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини приміщення (№19,21,22) загальною площею 101,9 м2 в м. Турка, площа  Ринок, 26
  13. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлового приміщення (№18) загальною площею 19,4 м2 в м. Турка, площа  Ринок, 26
  14. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлової будівлі загальною площею 106,2 кв м по вул Цетральна,105 у с.Лімна Самбірського району Львівської області
  15. Про утворення старостинських округів та затвердження Положення про старосту Турківської міської ради
  16. Про внесення змін до рішення 2-ї сесії Турківської міської ради від 24.12.2020 №87 «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги громадянам які проживають на території  Турківської міської ради»
  17. Про звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо забезпечення додаткових виплат пенсіонерам та недопущення  зростання тарифів для населення
  18. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування старості ПАВЛИКУ Олегу Йосифовичу
  19. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування старості ЯВОРСЬКОМУ Василю Володимировичу
  20. Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 №85 «Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету»
  21. Про внесення змін до рішення сесії №899 від 26.08.2021
  22. Про затвердження програми фінансової підтримки КНП « Турківська центральна міська лікарня» на 2021-2022 роки
  23. Про затвердження програми по забезпеченню проведення реконструкції міського скверу по пл.Ринок в м.Турка, Самбірського району, Львівської області на 2021-2022 роки

 

ПРОЕКТИ  РІШЕНЬ

 

  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Розлуч
  2. Про зміну цільового використання земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:006:0124  з категорії для будівництва індивідуальних гаражів на категорію для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд Семенків В.В.
  3. Про зміну цільового використання земельної ділянки кадастровий номер 4625586900:01:003:0037 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Розлуч Лакомському М.О
  4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Галац О.Ф.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмак Г.І.
  6. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0785 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для обслуговування магазину «Кулінарія» СП «Комбінат  громадського харчування»
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському В.М.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Годованець Т.О.
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бордун Л.Д.
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля)  для ведення особистого селянського господарства Бордун Л.Д.
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вовку В.О.
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дригиничу Ф.С.
  13. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Карі С.П.
  14. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Коцуру І.М.
  15. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Курус  М.Г.
  16. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Танчин  Л.М.
  17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Торищаку І.Д.
  18. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для сінокосіння і випасання худоби Удовиченку П.В.
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мисю О.І.
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Нанівській Л.М.
  21. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Плахоцькому І.І.
  22. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ситник К.М.
  23. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській О.Б.
  24. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Годованець Л.М.
  25. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Нанівській Л.М.
  26. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625587000:01:005:0021 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії ПАТ «Львівобленерго»
  27. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625587000:01:002:0007 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії ПАТ «Львівобленерго»
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шикоряку І.М.
  29. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Овчінніковій Г.М.
  30. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кравців Г.М.
  31. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Філяку М.В.
  32. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Шпуганичу Р.М.
  33. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Мельнику С.І.
  34. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Раповцю Р.М.
  35. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Карі С.П.
  36. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Полончука І.А.
  37. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кітраль Ю.В.
  38. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Копитчаку М.М.
  39. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Фазан Л.І.
  40. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для індивідуального дачного будівництва Кропивці О.М.
  41. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для індивідуального дачного будівництва Лободіну О.Ю.
  42. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для індивідуального дачного будівництва Михайлюку Д.А.
  43. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Люзовичу В.Т.
  44. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шнайдеру Р.В.
  45. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мазника В.І.
  46. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Галич Л.В.
  47. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Комарницькому О.Е.
  48. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Годованцю О.І.
  49. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Дудуричу В.В.
  50. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Галичу М.В.
  51. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мисю Р.І.
  52. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хащівській Н.С.
  53. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Філяку М.В.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кулик О.Є.
  55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Стопчак О.О.
  56. Про розгляд заяви Короткова В.В.
  57. Про розгляд заяви Кобрина О.М.
  58. Про розгляд заяви Семенов В.О.
  59. Про розгляд заяви Кузан О.Р.
  60. Про розгляд заяви Бутрія М.В.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Даниляку В.В.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Халаку М.Й.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Рибчич Л.М.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Багану Т.М.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Круц І.В.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Усачов С.В.

 

ПРОЕКТИ  РІШЕНЬ

 

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ (архів)

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень