A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 29.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 293

Турківська міська рада повідомляє, що з 29.09.2021р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення проекту детального плану території земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального гаража гр.Сеничич Русланом Романовичем площею 0,0100га в м.Турка, вул.Міцкевича,43/1г Самбірського району Львівської області.

Замовником розроблення проекту детального плану території є гр. Синичич Руслан Романович.

Розробником проекту детального плану території є Турківський відділ Львівського обласного проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро .

Проект детального плану території для вказаних потреб розроблений на підставі рішення 19 сесії 8-го скликання Турківської міської ради Самбірського району Львівської області №953 від 26.08.2021р.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися на сайті Турківської міської ради http://turka-mrada.gov.ua та в адмінприміщенні Турківської міської ради (кабінет секретаря міської ради) за адресою: вул.С.Стрільців,62 м.Турка. За вказаною адресою також приймаються пропозиції громадськості щодо проекту детального плану території.

Пропозиції щодо детального плану території подаються з моменту виходу цього оголошення протягом 30 днів.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Гвоздінський Олександр Ярославович.

Громадські слухання з приводу даного питання будуть проводитися 29.10.2021 року  о 16:45 год. в приміщенні Турківської міської ради за адресою: вул.С.Стрільців,62 м.Турка (кабінет секретаря міської ради, ІІІ поверх).

Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  "Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.

 

ДЕТАЛЬНИЙ  ПЛАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень