A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Дата: 02.10.2021 09:19
Кількість переглядів: 419

Фото без описуЩиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Діти – наше майбутнє. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої громади. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість, новаторство та ентузіазм по втіленню в життя принципів та вимог «Нової української школи».

Від Турківської міської ради, виконавчого комітету, особисто від себе бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

З професійним святом!

 

 

З повагою

Міський голова         Ярослав ПАРАЩИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень