A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 11.10.2021 17:03
Кількість переглядів: 482

Фото без описуСьогодні, 11 жовтня, під керівництвом першого заступника міського голови Олега Гришканича відбулася апаратна нарада за участю заступників міського голови, керуючого справами (секретаря) виконавчого апарату міської ради з керівниками установ, організацій міста та структурних підрозділів міської ради.

На нараді заслухано інформацію керівників структурних підрозділів та служб міської ради щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.

Озвучено актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, благоустрою, а також освіти та фінансів. Зокрема, одними з головних питань були: забезпечення формування проекту бюджету територіальної громади на 2022 рік, забезпечення виконання встановлених завдань із надходження податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету, підготовка до опалювального сезону по установах, загальноосвітніх школах, проведення тендерів, укладення і реєстрація договорів та інше.

У ході засідання заслухали керівників закладу охорони здоров’я інформацію про перебіг вакцинації від коронавірусу у громаді.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень