A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Податкова амністія: щоденні дискусії та зустрічі про одноразове декларування у Турківській ДПІ

Дата: 13.10.2021 11:30
Кількість переглядів: 199

Впродовж тижня в рамках проведення  інформаційно–роз’яснювальної кампанії на тему: «Запровадження одноразового добровільного декларування» у Турківській ДПІ проводилися зустрічі з представниками бізнесу та громадськості Турківського району.

Модератором заходів був старший державний інспектор Турківської ДПІ Максим Курус, який розповідав присутнім про старт податкової амністії та основні правила деклараційної кампанії. Наголосив, що процедура добровільна і якщо громадяни вирішують, що вона потрібна то варто порахувати на яку суму. Суму обсягом 400 тис грн держава визнає доходами, які громадянин міг накопичити. Крім того декларування триватиме рік і не обов’язково одразу заповнювати декларацію, яка має бути подана лише в електронному вигляді, і щоб не наробити помилок, є час розібратись з питаннями, які будуть виникати.

Добровільному декларуванню підлягають виключно належні фізичній особі активи, які були одержані ( набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, з яких з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки та збори відповідно до вимог законодавства. Також, було наголошено на тому, що податкова служба не перевіряє і не має права перевіряти законність отриманих коштів.

По даному питанню відбулася цікава дискусія серед учасників зустрічей. Також проінформовано усіх учасників заходу, про те, що вся інформація щодо одноразового спеціального декларування оприлюднюється на субсайті Головного управління ДПС у Львівській області в тематичному банері  «Одноразове добровільне декларування» розміщений за посиланням: ://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень