A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Шановні земляки! Гості нашого краю! Захисники і захисниці України!

Дата: 14.10.2021 09:00
Кількість переглядів: 696

Фото без описуЩиро вітаю вас з Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва, які символічно призначено на церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Заступниця та покровителька завжди боронила наш народ, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.

14 жовтня поєднує державні, родинні і духовні цінності, які символізують зв'язок поколінь та особливо шануються українцями. Справа захисту незалежності згуртувала і військових, і добровольців, і волонтерів. Цього дня ми вшановуємо тих, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу захисту держави, всіх, хто ціною свого життя вписав в історію свої героїчні імена.

Велика вдячність українським військовим, які щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі суверенітету України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких.

У цей святковий день бажаю незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я. Нехай День захисників та захисниць України завжди святкується під покровом мирного неба!

 

З повагою

Міський голова                Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень