A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Податківці провели тренінг для платників податків щодо подання звітності за допомогою «Електронного кабінету платника»

Дата: 19.10.2021 11:55
Кількість переглядів: 215

У Турківській ДПІ особливу увагу приділяють поліпшенню якості сервісу обслуговування платників, адже це має значний вплив на сумлінну сплату податків і зборів до бюджету.

Саме з цією метою у Центрі обслуговування платників започаткували проведення тренінгів з питань отримання практичних навичок користування Електронним кабінетом платника, правильності заповнення звітності та подання її в електронному вигляді. Фахівці ЦОП доступно роз’яснюють платникам податків про безліч можливостей, які надає зазначений сервіс.

За допомогою Електронного кабінету платник податків має змогу підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, переглядати дані картки особового рахунка про стан розрахунків з бюджетом (нараховано, сплачено, переплата податковий борг, штрафні (фінансові санкції), пеня, формувати та заповнювати платіжні документи щодо сплати податків, зборів та інших платежів до бюджету, здійснювати сплату податків, зборів та інших платежів до бюджету за допомогою банківських систем, здійснювати офіційне листування з органами ДПС з питань оподаткування, отримувати консультаційні послуги.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень