A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 24-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 26.10.2021 17:06
Кількість переглядів: 537

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 04.11.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 24-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 24-ї сесії 8 скликання.
  2. Про затвердження рішення виконавчого комітету  від 28.10.2021 р.№ 186 « Про внесення змін до бюджету міської ради на 2021 рік»
  3. Про затвердження Програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021 рік
  4. Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 року №86 “Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік (код бюджету 1358500000)”
  5. Про затвердження Статуту та штатного розпису комунальної установи «Турківський інклюзивно-ресурсний центр» Турківської міської ради в новій редакції
  6. Про передачу комунального майна в оперативне  управління
  7. Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду на аукціоні
  8. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини приміщень загальною площею 72,9 м2 в м. Турка, вул. Середня,9
  9. Про безоплатну передачу майна з балансу Турківської міської ради на баланс філії «Турківська ДЕД»
  10. Про надання приміщення (громадської приймальні) народному депутату України Синютці О. М.
  11. Про надання згоди на проведення аукціону на продовження договору оренди нерухомого майна, за результатами якого договір оренди може бути продовжений з існуючим орендарем або укладений з новим орендарем  нежитлового приміщення міської комунальної власності загальною площею 62,3 кв.м за адресою: площа  Ринок,26, м Турка укладеного 02.02.2012 з фізичною особою –підприємцем  Дмитрус Є.О.
  12. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлового приміщення (гараж) загальною площею 23,6 м2 в м. Турка, вул.Міцкевича, 45 а/7
  13. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлового приміщення (гараж) загальною площею 22,3 м2 в м. Турка, вул.Міцкевича, 45 а/8
  14. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлового приміщення №2 загальною площею 21,7 м2 в м. Турка, вул. Січових  Стрільців,64
  15. Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону фінансовому відділу Турківської міської ради
  16. Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради
  17. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлового приміщення (підвал №II.III.IV) загальною площею 74,8 м2 в м. Турка, майдан Шевченка,1
  18. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлових приміщень загальною площею 52,3 м2 в с.Ільник, вул.Центральна,12
  19. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлових приміщень загальною площею 44,6 м2 в м. Турка, вул.Міцкеича,43,прим 1 а
  20. Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону Львівській  дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта»
  21. Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону Турківському  професійному  ліцею
  22. Про надання згоди на проведення аукціону на продовження договору оренди нерухомого майна, за результатами якого договір оренди може бути продовжений з існуючим орендарем або укладений з новим орендарем нежитлового приміщення міської комунальної власності загальною площею 18,7 кв.м за адресою: площа  Ринок,26 (Приміщення №2,3) м Турка укладеного 02.02.2012 з фізичною особою –підприємцем Яворським Л.В.
  23. Про затвердження проєктно-кошторисної документації по робочому проєкту «Культурно-медичний центр у с. Розлуч Турківського району Львівської області» (будівництво) (Коригування)
  24. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації та проходження експертизи проєкту по об’єкту «Реконструкція міського парку по вулиці Січових Стрільців в місті Турка Самбірського району Львівської області»
  25. Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 №85 «Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету»
  26. Про затвердження положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу «Турківська публічна бібліотека»
  27. Про затвердження положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Турківської  міської ради
  28. Про внесення змін до рішення від 27.08.2020 року № 2644 «Про безоплатну передачу на баланс Турківської міської ради пам’ятного знаку на Честь Героїв Небесної Сотні»
  29. Про внесення зміни до рішення №439 від 28.04.2021 «Про затвердження Програми матеріальної підтримки  відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції  ГУНП у Львівській області в питаннях забезпечення охорони громадського порядку, профілактики правопорушень, законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на 2021 рік»
  30. Про внесення змін до Пояснювальної записки рішення №992 від 22.09.2021 року «Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 року №86 “Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік (код бюджету 1358500000)”
  31. Про затвердження структурної чисельності Комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Турківської міської ради Самбірського району Львівської області
  32. Про внесення змін до рішення 7-ї сесії Турківської міської ради 8-го скликання від 09.02.2021 №273 «Про затвердження штатної чисельності закладів культури Турківської міської ради на 2021 рік»
  33. Про скасування аукціону передачі майна в оренду частини нежитлового приміщення на першому поверсі  по вул. Січових Стрільців, 23-а

ПРОЕКТИ  РІШЕНЬ

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

(1/2 більшість голосів)

  1. Про розгляд заяви Цебак Н.Д. (с.Розлуч)
  2. Про розгляд заяви Гупало Н.М. (с.Розлуч)
  3. Про розгляд заяви Чудак Я.М. (с.Розлуч)
  4. Про розгляд заяви Чудак Я.М. (с.Розлуч)
  5. Про розгляд заяви Грибенка Р.В. (с.Завадівка)
  6. Про розгляд заяви Грибенко С.В. (с.Завадівка)
  7. Про розгляд заяви Хомика І.М. (с.Завадівка)
  8. Про розгляд заяви Хомика М.І. (с.Завадівка)
  9. Про розгляд заяви Дмитришин М.Ю. (с.Закіпці)
  10. Про розгляд заяви Годованця О.В. (с.Шумяч)
  11. Про розгляд заяви Семковича Р.М.
  12. Про розгляд заяви Томенюк О.Р.
  13. Про розгляд заяви ТзОВ «Полунична» (с.Розлуч)
  14. Про розгляд заяви ТзОВ «Карпати-Тур» (с.Розлуч)
  15. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Борисовичем В.І. (с.Ісаї)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Борисович В.В. (с.Ісаї)
  17. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Ільків М.О. (с.Кіндратів)
  18. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Ільків Ф.М. (с.Кіндратів)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільків Ю.М. (с.Кіндратів)
  20. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Ільків Г.М. (с.Кіндратів)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Бонтей І.В. (с.Кіндратів)
  22. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Коблик В.І. (с.Кіндратів)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Коблик І.Б. (с.Кіндратів)
  24. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Кость О.Г. (с.Жукотин)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Семенищевій О.О. (с.Жукотин)
  26. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Гапук М.М. (с.Ісаї)
  27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Гапук А.Р. (с.Ісаї)
  28. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Мись О.М. (с.Ясениця)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сович Р.Р. (с.Ясениця)
  30. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Маслиган Г.П. (с.Закіпці)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Вихопень К.Т. (с.Закіпці)
  32. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва та обслуговування нежитлових будівель Львівській обласній раді (с.Розлуч)
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування нежитлових будівель АТ «Державний Ощадбанк»
  34. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги Комунальне некомерційне підприємство «Турківський центр первинної медико – санітарної допомоги»
  35. Про передачу в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (міський парк) по вул.С.Стрільців Турківській міській раді
  36. Про внесення змін в рішення № 670 від 24.06.2021 «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шпуганич О.М.» (с.Шумяч)
  37. Про припинення права користування земельною ділянкою та розірвання договору оренди земельної ділянки СП ТОРГОВА БАЗА
  38. Про зміну цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625587800:01:023:0026 із категорії земель під індивідуального гаража для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Вокзальна,31 «а» Сайкун Н.В. (с.Явора)
  39. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий номер 4625510100:01:028:0781 для обслуговування магазину Біжику Д.М
  40. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625583200:01:016:0003 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Маслиган Г.І. (с.Ільник)
  41. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для обслуговування будівель лікарні кадастровий номер 46255829000:01:007:0099 на категорію під будівництво і обслуговування багатоквартирного будинку Посоленик Г.С. (с.Завадівка)
  42. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Кричківській І.І.
  43. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування нежитлового приміщення Славич А.В. (вул.Молодіжна,46Б)
  44. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування нежитлового приміщення Славич А.В. (вул.Міцкевича,2д)
  45. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Висятицькій Н.Д. (с.Ісаї)
  46. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Висятицькій Н.Д. (с.Ісаї)
  47. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Стопчак О.О. (с.Шумяч)
  48. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кулик О.Є. (с.Шумяч)
  49. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Роль Р.Б. (с.Шумяч)
  50. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Писанчин С.З.
  51. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Писанчин С.З.
  52. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Синичич Р.В.
  53. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Доній С.І.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Кожушко С.С.
  55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Багану Т.М.
  56. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Коноваленко М.М.
  57. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кузьмину М.С.
  58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Усачову С.В.
  59. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Усачову С.В.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Іваник В.В.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Стацик М.І.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Гав’яку Т.І.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Калинич І.Ю. (с.Явора)
  64. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Сіданич М.М. (с.Явора)
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Білинській О.М. (с.Мельничне)
  66. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сливар Р.С. (с.Мельничне)
  67. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель і споруд Топитчак І.І. (с.Мельничне)
  68. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель і споруд Топитчак М.І. (с.Мельничне)
  69. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель і споруд Руденку М.Ю. (с.Мельничне)
  70. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Матківському І.С. (с.Шумяч)
  71. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Кулаєву О.І.
  72. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кулаєву О.І.
  73. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Габрикевич В.М.
  74. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Малетичу М. М.
  75. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мазник Ю.Б. (с.Розлуч)
  76. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Пшеницькому І.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Пшеницькому І.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  78. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Абрамович Л.Є. (с.Ісаї)
  79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Галичу І.С. (с.Мельничне)
  80. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Галичу І.С. (с.Мельничне)
  81. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Цебак М.І. (с.Жукотин)
  82. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Кисиличак І.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  83. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Пухир К.М. (с.Вовче)
  84. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пухир К.М. (с.Вовче)
  85. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Андрущакевич Г.М. (с.Ісаї)
  86. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Фульмес М.І. (с.Ясениця)
  87. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Миськів В.А. (с.Ісаї)
  88. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Миськів В.А. (с.Ісаї)
  89. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мись М.І. (с.Ясениця)
  90. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мись М.І. (с.Ясениця)
  91. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мись П.І. (с.Ясениця)
  92. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мись П.І. (с.Ясениця)
  93. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Ільків Ю.М. (с.Кіндратів)
  94. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Дем’яновській О.І. (с.Ясениця)
  95. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Дем’яновська О.І. (с.Ясениця)
  96. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Галишин О.М. (с.Ісаї)
  97. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Максим Б.М. (с.Вовче)
  98. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському І.В.
  99. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Лемець І.В. (с.Кіндратів)
  100. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Бахур А.П.
  101. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гапонову В.В. (с.Явора)
  102. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Бельському В.О. (с.Кіндратів)
  103. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Данкович В.І. (с.Ясениця)
  104. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Данкович В.І. (с.Ясениця)
  105. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Малетич Н.Я. (с.Завадівка)
  106. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку кадастровий номер 4625510100:01:013:0073 для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі Радецькій Г.С. та Радецькому М.Б.
  107. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Скалич Н.В. (с.Ісаї)
  108. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сович Н.В. (с.Ясениця)
  109. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Добрянському М.Д. (с.Явора)
  110. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вовчанській Л.С. (с.Вовче)
  111. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ленівському М.М. (с.Кіндратів)
  112. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Миськів М.Є. (с.Ісаї)
  113. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Копитчак Л.М. (с.Явора)
  114. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625586900:01:004:0058 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Надич М.Ф. (с.Розлуч)
  115. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сенчак О.І. (с.Ясениця)
  116. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Штереб Л.Д. (с.Ясениця)
  117. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625582900:03:009:0025 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рейнолдс У.В.
  118. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625582900:03:009:0035 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рейнолдс У.В.
  119. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625582900:03:009:0036 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рейнолдс У.В.
  120. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625582900:03:009:0047 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рейнолдс У.В.
  121. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для обслуговування пам’яток архітектури в с. Ісаї  УГКЦ св. Михайла
  122. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625582900:03:009:0036 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Славичу Я.І.
  123. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо внесення змін до проєкту роздержавлення та приватизації земель колгоспів «Гагаріна», ССП  «Дністер», « Б.Хмельницького», радгоспу «Прикарпаття»

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

(1/2 голосів)

(перебували у користуванні громадян)

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства  Омелюх Г.М. (с.Ясениця)
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Буняк М.О.
  3. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області  сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Усик М.Й.
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Курус М.Г.
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Лукачович С.А.
  6. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних  ділянок  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Герб’як М.І. (с.Ясениця)
  7. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства  Герб’як М.М. (с.Ясениця)
  8. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворському В.М. (с.Завадівка)
  9. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Гордіковій М.М. (с.Явора)
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Трусь Л.І.
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гошівській Г.А.
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Іваник Л.Я.
  13. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кропивницького І.І.
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Андрущакевич  С.В.

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

(2/3 голосів)

(не перебували у користуванні громадян)

  1. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Гошовському Д.І.
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області  сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення садівництва Яворському М.М.
  3. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Дрич І.В.
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Раповець  Б.М. (с.Лосинець)
  5. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Ільницькому М.М. (с.Лосинець)
  6. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бобітко Х.М. (с.Шумяч)
  7. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ярошович І.Й. (с.Мельничне)
  8. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства  Зелінко І.І. (с.Мельничне)
  9. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчину С.З.
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Писанчину С.З.
  11. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Кулаєву О.І.
  12. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кулаєву О.І.
  13. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Табака Ю.З.
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мазник Ю.Б. (с.Розлуч)

 

ПРОЕКТИ  РІШЕНЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень