A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Дата: 16.11.2021 10:50
Кількість переглядів: 224

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

Без сучасного зв’язку, широкого застосування новітніх комунікаційних та інформаційних технологій неможливе ефективне управління справами і виробництвом, успішна ділова діяльність, поліпшення умов життя людей. Сьогодні на вас покладено надзвичайно важливе завдання – задовольнити зростаючі потреби суспільства у об’єктивній інформації, надійному та якісному зв’язку, що є важливою передумовою інтеграції нашої держави у світовий інформаційний простір.

Від відповідального ставлення до справи, виваженості та об’єктивності у висвітленні подій працівників цієї сфери залежить, наскільки поінформованими будуть громадяни, якою буде їх позиція. Важко переоцінити роль радіо у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашого міста та громади.

У день професійного свята прийміть найщиріші слова подяки за Вашу сумлінну, наполегливу та нелегку працю, за об’єктивність, оперативність та ґрунтовність у наданні інформації. Зичу Вам невпинного професійного росту, невичерпної енергії, натхнення, мирного неба та міцного здоров’я. Нехай Ваші сьогоднішні досягнення стануть стимулом для нових звершень, а професійні якості, знання й чесноти служать на благо розвитку нашої громади та України.

З повагою

Міський голова                 Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень